8 iulie 2012

Suspendarea lui Basescu

 Circul politic continuă, în timp ce poporul român trece printr-o perioadă grea datorită "crizei" inventate și importate în anumite țări civilizate.
 Clasa politică din România ( elementul românesc este în minoritate acolo , ei doar trăiesc în România dar nu sunt români cu sufletul, iar o altă parte din ei nici etnic nu sunt români ), nu a făcut nimic pentru a face față acestui experiment social, ci s-a mulțumit să instaureze un regim neo-fanariot, în care rolul sultanului este jucat de FMI.
 Ținând cont de faptul că regimul fanariot a avut o influență negativă ( singura exceptie pozitivă din acel regim a fost reprezentată de Mavrocordați, care chiar s-au implicat )  asupra dezvoltării și mentațității poporului român ne putem da seama cât de distructiv este regimul "democratic" actual.
 Forțele anti-naționale au găsit un  teren favorabil pe care să se desfășoare, teren oferit de către întreaga clasă politică , indiferent dacă era de" dreapta" sau "stânga" .




 Acesta este problema principală care trebuie înțeleasă, nu contează dacă Băsescu este suspendat și vine altul, așa cum nu contează dacă Băsescu brusc urcă iar în top, acest circ imoral reprezintă defapt o diversiune pusă în practică pentru a ne depărta de adevărul cel crud reprezentat de faptul că în spatele cortinei se pune la cale distrugerea națiunii noastre și fragmentarea țării noastre.
 Indiferent dacă în România la putere este " dreapta ( Pdl) sau stânga ( Usl ) " clasa politică va susține multiculturalismul, corectitudinea politică și automat transformarea poporului român într-o turmă ascultătoare ( este interesant cum o politică de dreapta susține multiculturalismul ).
 Nu contează dacă Herman Van Rompuy îl susține pe Băsescu fiindcă oricum lor nu le pasă de poporul român.
 Când poporul român va realiza că toată clasa politică reprezintă o problemă , doar atunci poporul român va fi liber și puternic, când va fi condus de o nouă forță politică, românească și naționalistă .
 Așa cum a zis bravul nostru revoluționar Nicolae Bălcescu ( 1819 - 1852 ) : " O naţie nu se poate mântui decât prin sine însăşi ".
 În concluzie, pentru a reuși avem nevoie de noi și de credința noastră, noi trebuie să creăm, nu să așteptăm vreun străin salvator! 

2 comentarii:

  1. si cu cine vrei sa te reinvetezi? cine esti ca roman? unde e romania? sa inteleg ca vrei sa te reintorci la vremea de dinainte. Esti adeptul nu ne vindem tara... Dacia, BRD, Orange (dialog), etc. Da-mi exemple de foste platforme industriale preluate de locali si care mai functioneaza, nu mai zic sa fie dezvoltate si aduse in rand cu lumea. Nu afaceri pornite de la zero aproape ca Mobexpert, dedeman sau mai stiu io care. Pacat ca nu ai inteles nimic din dorintele presedintelui suspendat. Chiar a fost pentru tara, i-a inteles problemele, a stiut care-s inamicii ei (viermii din interior) - dar cu cine sa lucreze? cand presa a facut jocul opozitiei... si habar nu a avut. Nu poti sa te rupi de lume ca natie. Clasa politica actuala asa cum e ea - o prefer pe cea pro europeana. Daca preferi psd... tind sa cred ca va fi mai rau decat a fost chiar si sub Iliescu. Da o clasa noua de politicieni, cred ca nicand popurul scolit de televiziuni nu va gasi, vedea acea clasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu prefer psd-ul, niciodata nu l-am preferat, dar nici pe fostii lideri nu ii prefer fiindca politicile duse de catre acesti indivizi au fost si vor fi anti-romanesti, in prezent natiunea romana are cea mai mica rata de natalitate, piata angro-alimentara este invadata de catre produse straine, de catre intermediari, din punctul meu de vedere trebuie sa sustinem producatorii autohtoni si sa sustinem o natalitate pozitiva. Schimbarea de care vorbesc este in stransa legatura cu informarea, rolul unui social-nationalist-crestin este intai, cel de a informa, de a ii explica romanului ca este nevoie de o schimbare, iar acea schimbare poate surveni doar daca el este informat. Rolul Social-Nationalism-Crestinismului nu este cel de a rupe Romania de relatiile cu alte state, ci doar de a echilibra discrepantele financiare dintre romani si straini, aici in Romania. In legatura cu regimul basescu, nu cred ca stii faptul ca atunci cand Romania s-a imprumutat de 20 de miliarde de euro nici macar nu avea nevoie de acei bani, talharii care ne-au condus si inca ne conduc au falsificat datele contabile in asa fel in cat sa aparem cu un minus de 20 de miliarde...

    RăspundețiȘtergere