13 iulie 2012

Henrik Hollapa – victima corectitudinii politice

Henrik Hollapa
  Încerc să găsesc logica sau mai bine spus raţiunea (sau lipsa ei) autorităţilor şi a mass-mediei care au ajuns să „pună la zid” un tânăr care doar şi-a exprimat opinia faţă de imigraţia masivă şi consecinţele ei imediate.
 Un stat care naturalizează prea multe persoane ajunge să piardă controlul, exemplul cel mai elocvent este reprezentat de revoltele de astă vară în care nişte „nou-veniţi non-europeni” s-au hotărăt să pângărească oraşul care i-a adoptat şi anume Londra.
 Atunci „presa liberă” a avut o reacţie mai mult decât stupidă, ea încercând să găsească  modalităţi prin care să sensibilizeze opinia publică în legătură cu „tinerii revoltaţi”.
Henrik Hollapa
 Întrebarea mea reiese tocmai din aceste fapte, cum se face că nişte indivizi „nou-veniţi” agresivi au fost portretizaţi de mass-media ca fiind nişte „tineri revoltaţi” în timp ce un tânăr sincer a fost pus la zid de către aceeaşi mass-medie pentru delictul de opinie?
 Dar pentru a fi înţeles, cazul Henrik Hollapa trebuie mai întâi prezentat.
 Henrik a fost luat în vizor de către poliţia finlandeză datorită faptului că a scris un eseu în care a prezentat dura realitate din zona în care locuieşte, mai precis a scris despre „obiceiul nou-veniţilor”  de a viola femeile finlandeze.
 El a prezentat trista poveste a unor femei finlandeze care au simţit pe pielea lor (adică au fost violate) ce înseamnă fenomenul de imigraţie masivă şi mai ales de diferenţele culturale dintre europeni şi "nou-veniţi", diferenţe care nu pot fi rezolvate prin multiculturalism .
 Unde a greşit? Poate greşeala cea mai mare a acestui tânăr a constat în simpla constatare a unor realităţi sociale care chiar dacă sunt voit ignorate de "mass-media democratică" asta nu înseamnă că ele dispar, ele astfel devin incontrolabile, fiindcă una este să integrezi 10 de oameni şi alta să integrezi 10.000 de oameni.
       Datorită articolului buclucaş poliţiştii i-au perchezitionat apartamentul într-o incercare disperată de a găsi dovezi incriminatorii.
 „Delictul de opinie” generat de sinceritatea acestui tânăr a avut efect şi mai grave el neputând să se mai angajeze în ţara natală şi asta doar datorită unui articol!
  Astfel că Henrik Holappa a fost nevoit sa se mute peste ocean, in SUA, unde spera ca va găsi protectie.S-a înşelat amarnic. Sistemul „democratic în care opiniile şi alegerile sunt protejate de lege” care a făcut în aşa fel încât tânărul să fie arestat de Dept. of Homeland Security’s Joint Terrorism Taskforce (FBI) cu toate ca se afla legal in USA.
 Mai apoi a fost pus sub acuzare datorită încălcării legii finlandeze.
 Pe lângă acest abuz a mai venit şi mass media corectă politic „să işi spună punctul de vedere” şi să îl declare pe acest tânăr „rasist” şi „neo-nazist”, partea interesantă provine din faptul că ei nu au găsit nicio dovadă clară care să îl încrimineze,ci doar un articol care prezenta aceste dure realităţi sociale.
     De ce Henrik Hollapa trebuia pus la zid în timp ce barbarii care au înspăimântat Londra să fie prezentaţi doar ca nişte „tineri revoltaţi”?
 Unde este dreptatea?
 Unde este logica?
 Unde este egalitatea atât de mult trâmbiţată de unii şi de alţii?
 Acest caz chiar dacă are o anumită vechime el trebuie să dea de gândit celor care vor să înţeleagă cât mai bine fenomenele sociale de actualitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu