2 iulie 2012

Basescu si Ponta

      Un vechi proverb românesc spune în felul următor : " Țara arde și baba se piaptănă " . În cazul Poporului Român rolul babei este jucat de către cei care ar fi trebuit să aibe grijă de el și anume : Președintele și Primul Ministru, Traian Băsescu și respectiv Victor Ponta.
       Aceșt principi fără principii se gândesc doar la interesul personal, cel național este dat la o parte. Ei fac un circ ieftin, circ întreținut din păcate de către cea mai mare parte a Mass Mediei.
      Pe scurt, motivul acestui circ ( într-un mod oficial ) este cine merge la Consiliu European, că într-un final Victor Ponta a câștigat această dispută este neimportant, voi explica și de ce!
       Oamenii informați cunosc faptul că acești doi indivizi nu au ajutat poporul român, ci doar l-au îmbătat cu promisiuni, care s-au dovedit a fi niște minciuni folosite pentru a acapara puterea.
 Poporul român are o multitudine de calități, dar și un defect cât se poate de vizibil, defectul fiind reprezentat de naivitate.
 Poporul român în cea mai mare parte a lui ( aici mă refer la oamenii neinformați ) trebuie să renunțe la naivitate și să vadă adevărul crud, reprezentat de faptul că indiferent care era alegerea, el ( poporul român ) iese în pierdere fiindcă niciunul dintre acești indivizi nu i-a reprezentat aspirațiile și nici nu o să i le reprezinte vreodată.
 Poporul român trebuie să înțeleagă că indiferent cine va câștiga alegerile, PDL sau USL, tot vechiul și aparent defunctul FSN va câștiga !



     Niccolo Machiaveli ( 1469 - 1527 ) a spus în felul următor :  " Cel care, orbit de ambiţie, ajunge într-o poziţie de la care nu poate urca mai mult, se va prăbuşi mai târziu cu totul ".
 Scoală Române până nu este prea târziu ! Politica anti-națională va continua până în momentul în care omul de rând va fi informat și va ști cum să se apere. Tocmai această trezire din somnul cel de moarte al Poporului Român trebuie făcută de către naționaliști.
Victoria va fi a noastră !

Un comentariu: