19 august 2013

Rasismul anti-rasistilor


    Dacă cu un secol în urmă extremiștii de stânga promovau lupta de clasă , în prezent extremiștii de stânga au asimilat luptei de clasă , "lupta de rasă" . Extremiștii de stânga din prezent spun că tot răul prezent în lume este cauzat de către membrii rasei albe , din punctul lor de vedere lumea va fi un loc mai bun dacă nu vor mai exista culturi "eurocentriste" sau mai bine spus dacă albii vor fi tratați ca niște cetățeni de mâna a doua sau chiar exterminați încetul cu încetul . Așa cum extremiștii de stânga marca Trotsky & co promiteau raiul atunci când clasele vor înceta să existe , așa și extremiștii de stânga din prezent marca Tim Wise și Robert Jensen , ei vorbesc de o lume mai bună care-și va face apariția doar atunci când omul alb va înceta să mai existe, evident că ei promovează acest genocid într-un mod indirect și subtil deoarece în cazul contrar , cel al unei promovări evidente până și naivii care le-ar fi dat dreptate s-ar întoarce împotriva lor .



    Pentru a-mi demonstra veridicitatea spuselor voi da ca exemplu o carte scrisă de către Robert Jensen intitulată " The Heart of Whiteness " într-o traducere aproximativă în românește ar însemna "Inima de alb" , iar ideea de bază a acestei cărți este aceea a "culorii rasismului" care într-un mod evident este cea albă . Din punctul lui de vedere problema lumii este reprezentată de către omul alb . Partea ciudată constă în faptul că cei mai mari rasiști anti-albi sunt chiar anumiți albi atât de "umaniști" încât promovează într-un mod subtil tocmai genocidul albilor .



    Acum un secol , extremistul de stânga atunci când se afla pe o poziție contradictorie față de cineva spunea despre acea persoană că este "reacționară" , extremistul de stânga din prezent când nu-i convine ceva la o persoană spune despre acea persoană că este "rasistă" sau "fascistă" . Evident că aceste acuze nu erau fondate însă ele aveau rolul de a intimida . Extremistul de stânga nu are argumente puternice și din această cauză are nevoie să intimideze , are nevoie de legi anti-democratice prin care să închidă gura adversarilor politici , el se bate-n pieptul său de anti-rasist că promovează egalitatea și armonia între rase , însă , de fapt, el promovează ura față de rasa albă .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu