25 august 2013

Frăția Musulmană și terorismul occidental

Înainte de a intra în acest subiect spinos, se cuvine să spunem câteva cuvinte despre Frăția Musulmană. La televizor au apărut nenumărate știri și reportaje (mincinoase) în legătură cu această „frăție” care, după cum poate știți, face ravagii în Egipt. Situația actuală din statul egiptean este una confuză. De aceea, propaganda vestică a răstălmăcit totul, dându-i o interpretare politizată și anti-creștină. Așadar, despre ce este vorba?

Proteste, violențe, strigăte, armată, incendieri, persecuții... iar lista poate continua. De ce toate acestea? După ce regimul Mubarak a fost înlăturat prin forță și sânge, înlăturare la care principalii partizani au fost Statele Unite, aplicând aceeași rețetă pe care au aplicat-o românilor în decembrie 1989, Frăția Musulmană a pus mâna pe putere. Sub pretextul aducerii „democrației” și „păcii”, SUA a elaborat o propagandă foarte intensă referitoare la regimul „tiranic” al lui Mubarak, care trebuia dat la o parte în cel mai scurt timp pentru că nu mai respecta „drepturile omului” și „principiile democratice”. Am scris atât de multe articole despre aceste revoluții artificiale și această propagandă specifică imperialismului american, încât nu mai este nevoie să reluăm subiectul. Cert este că „pacea” și „democrația” de care trebuia să se bucure poporul egiptean a fost o minciună crasă. Evident, presa n-a vorbit nimic de uciderile ulterioare, care au avut loc sub regimul lui Mohamed Morsi, succesorul lui Mubarak și membru al Frăției Musulmane. Poporul sărăcise, violențele se întețeau, iar cel mai grav lucru a fost faptul că, începând din acel moment, o importantă minoritate religioasă va suferi cum n-au mai suferit decât comunitățile creștine din Imperiul Roman: Comunitatea Coptă.

Mohamed Morsi

Frăția Musulmană este o organizație panislamică cu caracter religios, politic și social, al cărei scop este „statornicirea legii lui Dumnezeu (Allah) în țară”. Fondată în 1928, în Egipt, aceasta a dobândit aderenți, la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial având aproximativ 2 milioane de membri. În prezent, sub pretextul „promovării islamismului” și „apărării intereselor comunității musulmane”, organizația cvasi-teroristă duce lupte încrâncenate împotriva creștinilor, ba chiar și împotriva celor ce sunt de aceeași religie cu așa-zișii „apărători” ai legii lui Dumnezeu. În mod neoficial, Frăția (Al-Ikhwan) nu apără decât interesele proprii, provocând violență oriunde trece, și punând stăpânire pe puterea politică și pe viețile oamenilor. Situația din Egipt pare absurdă tocmai fiindcă este absurdă. Adevărul trebuie să iasă la suprafață, iar noi, românii, ca națiune creștină, trebuie să ne rugăm și să ne pese de frații noștri din Orientul Mijlociu, și chiar să acționăm, după puterile fiecăruia, astfel încât situația din Egipt să se facă auzită în toată lumea, dacă măcar nu-i putem ajuta în mod direct. Este de datoria fiecăruia să ducă știrea mai departe, arătând, în același timp, cu degetul spre adevărații teroriști ai acestei lumi, Statele Unite și Uniunea Europeană, care finanțează în mod direct, cu bani și armament, Frăția Musulmană. Folosindu-se de această organizație ca de o unealtă, se pretind a fi „apărători ai democrației” și „luptători anti-teroriști” când, de fapt, ei sunt adevărații teroriști. Frăția își desfășoară activitatea și în Europa, o importantă comunitate a acesteia aflându-se în Marea Britanie. Singurul stat în care organizația este interzisă în totalitate, fiind considerată o grupare teroristă, este Federația Rusă.

Frăția Musulmană


Nu numai că această „frăție” promovează violența extremă, dar reprezintă un prejudiciu și o rușine la adresa religiei islamice. Frăția Musulmană este oricum, numai musulmană nu e. Sunt mai mult decât convins că niciun musulman de rând și cu bun simț nu e de acord cu activitatea acestei organizații, ținând cont de faptul că au protestat, după instaurarea lui Morsi și venirea Frăției la conducere, 33 de milioane de oameni, protest care a fost cu îndemânare ignorat de către presa Occidentală. Însuși fratele președintelui Obama, Malik Obama, ca membru activ al acestei grupări teroriste, joacă un rol important în legăturile Frăției cu Casa Albă.

Egipteni protestând împotriva președintelui Morsi


În acest sens, Egiptul a ajuns pe mâna tâlharilor și dușmanilor omenirii, teroriștilor și marilor corporații internaționale, evenimentul, după cum am mai spus, semănând izbitor de mult cu Revoluția din '89. Unica diferență dintre noi și egipteni este că la ei au avut curajul să iasă mult mai mulți oameni în stradă, după ce populația și-a dat seama că venirea „salvatorilor” n-a fost altceva decât o flegmă în vânt, o păcăleală care i-a adus la fundul borcanului, așa cum se întâmplă de fiecare dată când aștepți „democrația” să vină și la tine.

Persecuțiile duse împotriva creștinilor ortodocși s-au înmulțit din ce în ce mai mult, atingând cote alarmante. Incendierile bisericilor, bibliotecilor, decapitările preoților și credincioșilor reprezintă un semnal de alarmă pentru lumea creștină, la care și noi, românii, trebuie să participăm. În loc să ne preocupăm de țiganii care ajung regi și alte prostii de genul, să ne întoarcem privirile, măcar pentru o secundă, la situația extrem de grea a fraților noștri din Egipt. Doamne ajută!

Călugări copți


Copții, comunitatea creștină din Egipt, este cea mai veche și mai numeroasă comunitate creștină din Orientul Mijlociu. Întemeiată în primii ani ai erei creștine, aceasta s-a menținut până în zilele noastre, actualii creștini ortodocși din Egipt fiind descendenții creștinilor din secolul al III-lea, perioadă în care populația de pe valea Nilului era predominant creștină. Întemeiată de către Marcu Evanghelistul, comunitatea s-a micșorat cu timpul, după secolul al VII-lea, când arabii au cucerit Egiptul și au introdus religia islamică. În prezent, comunitatea coptă numără mai mult de 10 milioane de credincioși, cifrele neoficiale vorbind de aproximativ 20 de milioane de suflete.

Iată și un film, tradus în limba engleză, care ilustrează modul de gândire al membrilor Frăției Musulmane:






Obama și fratele său, Malik



Imagini preluate de pe pagina de Facebook Coptic Defence League:

















O listă de biserici distruse de membrii Frăției Musulmane aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu