8 august 2013

SNC - Primitivismul


      Una dintre criticile clasice aduse de gânditorii și politrucii progresiști  Românismului și Naționalismului într-un mod general este cea a faptului că Naționalismul reprezintă o caracteristică care ține mai mult tribalismului primitiv decât modernității .
      Primitivismul este considerat ca fiind o stare de înapoiere , însă acesta este doar un mod superficial de a vedea primitivismul deoarece această noțiune de primitivism înseamnă și primordialitate adică un element prim , un element inițial de care membrii speciei umane s-au folosit pentru a supraviețui și de a evolua .
       Pentru a demonstra veridicitatea spuselor mele voi da exemple aflate în strânsă legătură cu primitivismul și instinctele de supraviețuire . Fără aceste instincte primitive de supraviețuire omul nu ar fi ajuns până în această epocă modernă , partea stranie constă în faptul că anumiți gânditori moderni și progresiști ale căror păreri s-au format ori din rațiuni financiare sau din pură prostie .



       Chiar dacă trăim într-o epoca modernă avem nevoie de instinctele noastre . Atunci când cineva vrea să ne lovească este normal ca reacția noastră firească să fie evitarea loviturii , acest reflex de evitare este de sorginte primitivă deoarece omul trebuia să se ferească de pericolul reprezentat de către animalele sălbatice , în prezent problema pericolului animalelor sălbatice este aproape inexistentă însă în prezent pericolele sunt altele , odată cu pășirea pe o nouă treaptă a evoluției , în paralel cu evoluția societății au evoluat și metodele de manipulare , propaganda anti-națională ajungând să aibe o intensitate atât de mare încât să ne facă să renunțăm de bună voie la ceea ce este al nostru .
        Pofta de mâncare , setea , "nevoile zilnice" , dorința sexuală , nevoia de protecție ( din care a izvorât dorința de asociere , dorința de a fundamenta o societate ) , toate aceste elemente indispensabile au un caracter primitiv deoarece toate aceste elemente au apărut odată cu specia umană .
         Naționalismul reprezintă un element natural , indispensabil fără de care un popor nu poate supraviețui deoarece naționalismul  reprezintă o formă de protecție care are la bază dorința de asociere a unor oameni care posedă caracteristici comune .

Iluzia globalismului


         Anumiți indivizi "deschiși la minte și progresiști" când aud despre o persoană că este naționalistă prima reacție este să-i spună acelei persoane că " acum trăim alte timpuri , că în prezent ne îndreptăm către o nouă era în care nu vom mai putea vorbi de popoare  fiindcă toți vom fi ca o mare familie în viitorul sat global..." Aceasta este fraza tipică folosită pentru a dezarma un naționalist , i se spune că nu mai există nicio șansă ..însă aceasta este doar o tactică prin intermediul căreia se dorește stoparea avântului și crearea unei false imagini a unui viitor în care nu va mai fi nevoie de naționalism.
           Pentru a demonstra contrariul a ceea ce se spune într-un mod oficial este nevoie doar de o simplă explicație . La nivel global se dorește suprimarea naționalismelor , suprimarea tradițiilor și a diferențelor dintre popoare deoarece doar prin intermediul acestui demers diabolic , toată puterea mondială poate fi concentrată într-un singur loc, în mâinile unor oameni puțini însă abili și foarte tribali .




            Cei care vor să pună în aplicare acest plan sunt acei indivizi care fac parte din puternicele și vechile familii de bancheri de origine evreiască : Rothshild , Rockefeller ,etc .Chiar dacă ei prin intermediul puterii lor financiare promovează ideea conform căreia naționalismul , legăturile de sânge și cultura națională sunt niște elemente demodate , într-un mod neoficial ei nu sunt rezultatul a ceea ce promovează . Ei devin din ce în ce mai puternici tot prin intermediul legăturilor de sânge și al tribalismului . Motivul pentru care doresc suprimarea altor naționalisme constă în faptul că nu doresc concurență .
             Ei nu renunță la tribalismul lor deoarece știu că acest tribalism primitiv îi face puternici . În concluzie , dacă cei mai puternici oameni de pe planetă nu renunță la naționalism atunci noi de ce să renunțăm ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu