28 august 2013
Mancarea, pretext pentru propaganda multiculturalista
Știu că sună ciudat ca mâncarea să fie folosită pe post de instrument de propagandă însă și de această dată extremiștii de stânga au dovedit că nu duc lipsă de imaginație atunci când vine vorba de găsit pretexte folosite cu scopul de a ne convinge cât de bun este multiculturalismul .
Ei spun că doar datorită multiculturalismului nativii europeni se bucură în prezent de o sumedenie de alte feluri de mâncare , ei spun că această sumedenie de feluri de mâncare reprezintă un element al îmbogățirii culturale survenite în urma implementării multiculturalismului .
De fiecare dată când aud un astfel de argument îmi vine să-i....compătimesc pe acești extremiști de stânga și mă întreb : Ei nu-și dau seama cât de aberant este un argument de acest fel ? Din fericire nu-și dau seama . Spun din fericire deoarece datorită lor nu mai trebuie să plătesc pentru circ , ei îmi oferă circ intelectual pe gratis .
Partea proastă constă în faptul că există o mulțime de naivi care nu realizează adevăratul scop al acestui circ , adevăratul scop fiind tocmai diversiunea .
Mâncarea nu reprezintă un argument care să definească cultura unui popor deoarece cu excepția unor feluri tradiționale , mâncarea are un caracter care transcende cultura și etnos-ul deoarece nu de multe ori se poate întâmpla ca neamuri din ginte diferite să consume același fel de mâncare spre exemplu : micul românesc poate fi întâlnit și-n Turcia sau un alt exemplu "mult mai puternic" reprezentat de "legendarii" cartofi prăjiți care pot fi mâncați în orice colț al globului , ei fiind însă originari din America Latină .
În general oamenii mănâncă ceea ce le place și mai ales ceea ce le este mai la-n de-mână ( spre exemplu preparatele din pește reprezintă niște elemente importante pentru bucătăria japoneză iar motivul este reprezentat de către poziția geografică ) .
Mâncarea nu reprezintă un fundament pentru cultură deoarece cultura unui popor nu este doar mâncare . Frumusețea culturii grecești este definită de filozofia antică greacă , este definită și fundamentată de Aristotel & co nu de Tzatiki .
Motivul pentru care mâncarea este folosită ca argument al culturii de către extremiștii de stânga este reprezentat de faptul că ei niciodată nu o să recunoască adevăratul fundament al oricărei culturi și anume cel etnico-rasial și din această cauză inventează alte fundamente artificiale .
În concluzie , dacă mănânci nachos nu înseamnă că ești mexican și mai ales dacă vrei să fii un român adevărat din punct de vedere cultural trebuie să studiezi operele marilor români trebuie să-ți hrănești creierul cu informații calitative nu sunt necesari doar micii și cârnații .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu