6 ianuarie 2013

SNC - Dictatura directă și dictatura indirectă

 
     Din punctul de vedere al definiției, prin Dictatură se înțelege un regim politic în care societatea nu mai dispune de mecanisme capabile să controleze puterea politică și, prin urmare, un popor este condus forțat de către o persoană, un partid, sau un grup de oameni. Spre deosebire de adevărata democrație, în dictaturi nu există alegeri libere, nici opoziție recunoscută de către putere.
  Rolul acestui articol este acela de a demonstra  faptul că europenii nu trebuie să le plângă de milă coreenilor de nord pentru faptul că trăiesc într-o dictatură fiindcă și ei au parte tot de o dictatură, însă cu o față umană.
  Diferența constă în modul în care este exercitată această dictatură : pe de o parte există dictatura directă în care poporul este condus de un singur dictator, pe de cealaltă parte există dictatura indirectă în care "liderul' este schimbat după câțiva ani , însă grupul de persoane care conduce țara, nu ! 

     Ceea ce s-a întâmplat în România mai bine de 20 de ani  reprezintă tocmai un exemplu de dictatură indirectă în care s-au schimbat președinții, dar grupul de oameni care a condus politicile anti-românești nu .
 Partea interesantă constă în faptul că nord-coreeni trăiesc într-o dictatură cu caracter național, în timp ce românii trăiesc într-o dictatură indirectă cu caracter anti-național .
 Ce este de preferat, o dictatură cu caracter național sau una cu caracter anti-național ? Evident că niciuna nu este de preferat în condițiile în care dreptul de a alege corect trebuie să fie unul fundamental pentru un popor.
  Efectele dezastruoase ale doctrinei de extremă stângă afectează atât România, cât și întreaga Europă. Mulți pseudo-specialiști politici din ziua de azi spun că treburile nu merg tocmai bine în Europa datorită faptului că "Europa a îmbătrânit ", " că nativii europeni nu mai au aceeași vigoare,..etc. "

       Partea interesantă constă în faptul că acești pseudo-specialiști văd doar efectele sau își inventează motive însă se pare că sunt incapabili să vadă cauzele care au dus la această decădere.
  Cauzele adevărate pentru care Europa se află în prezent la margine de prăpastie nu se leagă de vechimea Europei sau de vechimea neamurilor nativ europene ci se leagă de politicile sociale de extremă stângă puse în practică timp de mai bine de cinci decenii.
 Desacralizarea, pierderea simțului religios prin promovarea unui ateism agresiv, distrugerea familiei tradiționale prin propovarea unui feminism dus la extrem ( mai nou a apărut și masculism ). Pentru a-mi întări argumentul adus în legătură cu promovarea distrugerii familiei și discreditarea uniunii sfinte dintre un bărbat și o femeie, voi da și un exemplu reprezentat de o carte de succes intitulată : Mamă sau femeie ? de Elisabeth Badinter.

Elisabeth Badinter


       Ideea de bază a acestei cărți este aceea că o femeie atunci când devine mamă practic pierde din libertate sau că femeia modernă nu știe de ce ar trebui să procreeze .
   Lăsând la o parte tam-tamul făcut de către această carte, un aspect evident iese în relief, acel aspect este reprezentat de către promovarea unui control al populației, acesta este și motivul pentru care "democrații" care spun că poporul are dreptul de a alege liber sunt cel puțin naivi.
        Dacă într-o dictatură directă mamelor li se interzice să aibă mai mult de unul sau doi copii, într-o dictatură indirectă mamelor li se induce într-un mod artificial prin mass-media și publicații  ideea comform căreia nu trebuie să facă copii.
  Este fals să se spună că libertatea femeii sau libertatea bărbatului este îngrădită de către crearea unei familii deoarece este normal ca bărbatul și femeia să creeze legătura sfântă și să procreeze. Anormal este ca bărbații și femeile să se gândească doar la ei ca indivizi și astfel să devină niște egoiști.
       Dacă într-o dictatură directă sistemul te obligă să faci un lucru, într-o dictatură indirectă sistemul nu te obligă sa faci acel lucru, îți dă doar impresia unei libertăți de alegere în timp ce folosește alte pârghii pentru a te îndrepta într-o direcție ( mass-media ).
       În Coreea de Nord oamenii se îmbracă în modul în care liderul lor vrea, în țările democrate, oamenii se îmbracă luându-se după trenduri, după modă, modă care la rândul ei este lansată după dorința unui lider.
 Într-o dictatură directă un popor nu are dreptul la alegere, într-o dictatură indirectă poporul de asemenea nu are dreptul de a alege, într-un astfel de sistem poporului doar i se dă impresia că are dreptul la alegere.

Coreea de Nord


 Democrații se plâng de faptul că în Coreea de Nord liderul este același și se succede pe cale ereditară, urmărind aceeași politică, Europa în schimb este mai specială deoarece doar liderii se schimbă, linia rămânând aceeași.

Uniunea Europeana


       Pentru a mă face înțeles voi da un exemplu grăitor de la sine, indiferent dacă la conducerea Uniunii Europene sunt "cei de dreapta" sau "cei de stânga", ei nu vor avea curajul să spună că și nativii europeni au drepturi politice egale cu minoritarii, ca avortul este o crimă , că religia Creștină a avut și are un rol dominant în formarea adevăratei culturi Europene și că Naționalismul nu înseamnă neapărat rasism.
       Libertatea promovată de către doctrina de extremă stângă  este o libertate falsă fiindcă nu există libertate în egoism, nu există libertate în autodistrugere și spălare pe creier.
      Adevărata libertate o ai atunci când alegi liber fără să fii constrâns de vreo propagandă, libertatea adevărată o găsești în sânul familiei, în prieteni, în muncă și în rugăciune.

Familia



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu