31 ianuarie 2013

Valeriu Gafencu sub lupa cripto-comunista

       
          În actualele timpuri " post-moderne " datorită Omertei întreţinută de către politicienii şi intelectualii de bine ( de bine pentru actualul sistem şi pentru interese străine de cele ale Neamului Românesc ) anumiţi indivizi percep această tăcere ca pe un semn de atac , îşi dau seama că România în prezent este "un sat fără câini" în care eşti luat în seamă doar dacă îţi inventezi  "conspiraţii fasciste"  sau dacă îţi aduci aportul la distrugerea Fiinţei Naţionale prin propagandă anti-românească .


Valeriu Gafencu



           Că tot vine vorba de propagandă anti-românească , Institutul Național pentru Studiul Holocaustului în România “Ellie Wiesel” ( partea aceea cu Naţionalul este stranie deoarece singura legătură cu "Naţionalul" acestui sistem este doar cea legată de faptul că primeşte bani de la Statul Român, bani care într-un mod evident că vin de la românii plătitori de taxe ) l-a luat sub lupă pe Sfântul Închisorilor, anume Valeriu Gafencu (n. 24 ianuarie 1921 în localitatea Sîngerei, județul Bălți, în Basarabia - d. 18 februarie 1952 la închisoarea Târgu Ocna)  şi se doreşte retragerea titlului său de cetăţean de onoare acordat de către Consiliu Local Târgul Ocna pe motiv că "Valeriu Gafencu a fost membru al unei organizaţii fasciste" ş.a.m.d .
            Pentru nişte indivizi "obiectivi" cum sunt cei ai Institutului Național pentru Studiul Holocaustului în România “Ellie Wiesel” Fascismul a reprezentat un antisemitism , iar Legionarismul a reprezentat un Fascism .
           Partea interesantă vine atunci când se iau cu adevărat la puricat informaţiile , fiindcă odată cu o informare corectă se descoperă anumite elemente esenţiale uitate de aceşti "specialişti" şi anume că :
           1) Fascismul în stadiul său original nu a fost o doctrină antisemită  .

Nicolae Steinhard


              2) Legionarismul nu era un Fascism chiar dacă avea Naţionalismul în comun cu această doctrină italiană deoarece Esenţa Fascismului era definită de Statism , în timp ce Esenţa Legionară stătea în Religiozitatea Creştină .
              3) Un român Creştin şi curajos de origine evreiască, anume viitorul părinte Nicolae Steinhardt (n. 29 iulie 1912 - d. 30 martie 1989) a folosit acest apelativ de "Sfânt al Închisorilor" .

Richard Wurmbrand


              4) Valeriu Gafencu nu avea cum să fie un antisemit deoarece cu puţin timp înainte să moară , a cedat pachetul său de streptomicină românului de origine evreiască creştinat , Richard Wurmbrand (n. 24 martie 1909, București – d. 17 februarie 2001, Torrance, California) . Acum exprimându-mă mai plastic spun în felul următor : Valeriu Gafencu salvând un evreu de la moarte nu avea cum să aibe ură pe poporul evreu .

              Ţinând cont de toate aceste aspecte unde se află acele elemente negative care i-ar putea periclita imaginea de erou a lui Valeriu Gafencu ?

Cine vrea ca această acuză nefondată să nu fie, validată să între pe următorul link şi să semneze petiţia :


 http://www.petitieonline.ro/petit ie/15580150




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu