3 august 2014

SNC - discursul identitar



    Un articol marca "Gândul" intitulat  "Mândrii români ai lui Victor Ponta îşi explică de ce Iohannis este un pericol" m-a inspirat pentru actualul articol, deoarece am simţit nevoia să clarific anumite chestiuni:

    1) Din punctul meu de vedere întreaga clasă politică este compromisă, indiferent dacă vorbim "de stânga , de centru, sau chiar de dreapta". Iar venirea ipotetică la putere a neamţului Klaus Iohannis ( care într-un mod oficial trebuie să fie corect şi muncitor ) nu va schimba câtuşi de puţin această situaţie, deoarece şi el face parte din aceeaşi gaşcă, ACEEAŞI! Klaus Iohannis chiar dacă este neamţ, asta nu înseamnă că automat el va fi precum regele Ferdinand I  (n. 12/24 august 1865, Sigmaringen - d. 20 iulie 1927, Castelul Peleș, Sinaia) , deoarece îi lipseşte în primul rând caracterul.

regele Ferdinand I


    2) În al doilea rând, este cât se poate de fals să afirmi că PSD se află pe o poziţie naţionalistă, deoarece PSD nu s-a aflat şi nu se află pe o poziţie naţionalistă ( din câte am văzut, singurul membru PSD care susţine Românismul şi Naţionalismul, este Bogdan Diaconu, în rest....... ) ci doar în prezent a adoptat un discurs cu tentă patriotică din motive pur electorale. Pentru presa din România dominată de neo-marxism şi corectitudine politică, chiar şi tenta patriotică pare un "naţionalism hardocore".

   3) Naţionalismul reprezintă un element cât se poate de necesar şi elementar pentru existenţa Neamului Românesc, element fără de care nu poate exista! Discursul identitar care-şi trage seva din Naţionalism, reprezintă de asemenea un element important şi eficient atunci când este exprimat într-un mod direct şi în acelaşi timp elegant. În caz contrar, atunci când acest discurs capătă o tentă grosolană, este folosit de către neo-marxişti, care generalizează şi dau într-un mod fals impresia că naţionaliştii ar fi nişte "barbari inculţi".

  4) Este important ca România să fie condusă de români în interes românesc, dar tot la fel de important este şi de ştiut faptul că de mai bine de 20 de ani, România nu a fost condusă la nivel înalt de români şi nici în interes românesc.

  Concluzia acestui articol este aceea că pericolul pentru România nu este reprezentat doar de Iohannis, ci de întregul sistem globalist şi anti-naţional!
       
   Link-ul articolului : http://www.gandul.info/politica/mandrii-romani-ai-lui-victor-ponta-isi-explica-de-ce-iohannis-este-un-pericol-una-e-sa-te-nasca-ma-ta-in-alta-tara-alta-e-sa-vii-aici-si-iei-cetatenie-13006126

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu