19 august 2014

Adevarul incorect politic despre Karl Marx


   Intr-un mod oficial ni se vorbește despre Karl Marx ca despre "părintele socialismului" și "apărătorul proletariatului.", ca despre acel individ a carui doctrină se opunea lăcomiei și excesului Capitalismului. Rolul acestui articol este acela de a-l prezenta pe adevăratul Karl Marx și de a prezenta adevărata față a marxismului, acea față pe care neo-marxistul camuflat în "gânditor de dreapta" numit Vladimir Tismaneanu ori nu o cunoaște, ori nu o vrea cunoscută.

Karl Marx


  Un prim detaliu incorect politic despre Karl Marx este cel legat de adevăratul său nume, deoarece numele său original nu a fost Karl Friedrich Marx, ci Chaim Hirschel Morderchai. Sunt conștient de faptul că acest detaliu sună șocant,însă acest detaliu șocant nu a fost unul singular.

Lionel Nathan Rothshild


  Într-un mod oficial, Marx fost un dușman pentru Capitalism, un vizionar care a gândit o alternativă.....asta evident într-un mod oficial.....partea înteresantă și în același timp reală a fost cu totul alta! Marx nu a fost dușmanul Capitalismului deoarece a fost susținut de către unul dintre cei mai proeminenți bogătași capitaliști, anume Lionel Nathan Rothschild. Astfel, adevărata menire a marxismului nu a fost aceea de a aboli capitalismul, aceea de a-i ajuta pe proletari să scape din lanțurile sărăciei, ci aceea de a distruge capitalul național pentru ca această resursă financiară să ajungă pe mâna marilor capitaliști de tipul Rothshild&co.

  Această legătură dintre Karl Marx și Rothshild a fost semnalată de către un fost prieten de-al lui Karl Marx, anumeMihail Alexandrovici Bakunin (n. 30 mai 1814, Priamuhino, gubernia Tver, Imperiul Rus, d. 1 iulie 1876, Berna, Elveția)  care a declarat că :" Lumea de acum este la mâna lui Marx pe o parte şi la mâna lui Rothshild pe de cealaltă parte. Ştiu că pare ciudat, dar care ar putea fi legătura între socialism şi o bancă centrală ? Punctul este reprezentat de către socialismul autoritar, comunismul marxist care doreşte o centralizare a statului şi acolo unde există o centralizare a statului trebuie să fie şi o bancă centrală iar acolo unde există o astfel de bancă centrală.vor fi întâlniţi bancheri evrei care speculează munca oamenilor " .
    Morala articolului : Proletari din toate țările, uniți-vă împotriva marxismului și a clanului de bancheri de pe Wall Street!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu