31 iulie 2014

Marvel a luat-o razna


   Marvel a luat-o razna, corectitudinea politică fiind principalul motiv care a stat la baza acestei schimbări. Partea proastă constă în faptul că această corectitudine politică a ieşit de mult timp din sfera politicului întrând şi în sfera desenelor animate. Astfel îndoctrinarea oamenilor devine completă, începând cu desenele pentru copii şi terminându-se cu documentarele "specialiştilor în istorie".
   "Artiştii" care au pus la punct aceste schimbări au spus într-un mod oficial, că acestea au survenit în urma "inspiraţiei" şi nu din motive ideologice. Dar dacă aceste schimbări au survenit în urma inspiraţiei, atunci cum se face că toate aceste schimbări se află în strânsă legătură cu corectitudinea politică. Cum se face că principala "problemă" a vechilor personaje consta în faptul că vechii eroi erau albi şi heterosexuali?

Noul om păianjen


     Răspunsul la toate aceste chestiuni poate fi descoperit în următoarele exemple de schimbări "surprinzătoare, revoluţionare şi progresive":
    Astfel, vechiul "om păianjen" ( spiderman) fiind vinovat de faptul că era alb şi heterosexual, a fost înlocuit cu unul nou, un mulatru care descoperă pe parcursul epopeei că este.......homosexual.
   Conform mitologiei nordice, Heimdall cel adevărat era alb şi roşcat, acest aspect trebuind la rândul său să fie schimbat conform ideologiei neo-marxiste, astfel, Heimdall a fost transformat într-un negru.

Femeia Thor


   Se pare că şi puternicul Thor va fi suferi la rândul său o transformare, devenind astfel...femeie.
   Eu nu sunt un profet, dar ceva îmi spune că Superman va suferi şi el o transformare. Ceva îmi spune că noul Superman va fi un transexual.

Trenul Thomas


    Concluzia acestui articol este aceea că propaganda neo-marxistă nu s-a oprit la Marvel, ea reprezentând într-un mod real esenţa pseudo-intelectuală a sistemului actual. Demenţa corectitudinii politice a lovit şi în ştrumfi, care au devenit "fascişti" datorită faptului că erau conduşi de un bătrăn, acest scenariu nefiind compatibil cu cel corect politic deoarece ştrumfii nu se aflau sub umbrela unui regim pluralist şi democrat.
    O jurnalistă britanică, expertă în rasism, a descoperit că şi trenuleţul Thomas reprezintă de fapt un nazist deoarece fumul produs de către motorul său era alb.
   Ţinând cont de toate aceste chestiuni, mi-am dat seama că nu trebuie să mă las impresionat de la toate aceste "schimbări" fiindcă oricât s-ar strădui neo-marxiştii să impună o nouă revoluţie culturală, ei nu vor reuşi ,din simplul motiv că însăşi creaţiile lor nu reprezintă nişte creaţii în sine deoarece nu au la bază creativitatea artistică, ci ideologia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu