6 august 2014

SNC - Antifa sau antidove ?


   Naţionalismul reprezintă dreptul de a-şi alege destinul, drept deţinut de către orice naţiune, indiferent de religia sau rasa acelei naţiuni. Naţionalismul reprezintă dreptul de existenţă al fiecărei naţiuni, dreptul de a fi ea însăşi. Datorită îndoctrinării cu corectitudine politică, prea puţini oameni realizează că naţionalismul reprezintă singurul mod prin intermediul căruia diversitatea poate fi păstrată în lume.

Naţionalism


   Din punctul meu de vedere, fiecare rasă are atât oameni buni, cât şi oameni răi. Acesta este şi motivul pentru care demonizarea unei rase ca întreg pentru ceea ce s-a întâmplat în trecut din cauza unei mici părţi, reprezintă doar o instigare la genocid.
   Unul dintre caracteristicile principale ale oricărui "antifa sau anti-rasist" care se respectă este aceea de a vedea răul în tot ceea ce reprezintă rasa albă. În viziunea lor, albii sunt vinovaţi de tot răul din lume, sunt vinovaţi de rasism, imperialism, sclavie, inchiziţie, cruciade,etc......Acum ceva timp am citit un articol despre un profesor "anti-rasist" care se plângea de faptul că există prea mulţi albi în universitate? Pai cum vine asta?
   Te declari anti-rasist, declari că eşti împotriva discriminării rasiale, dar totuşi discriminezi atât de evident membrii unei rase. Aceasta este dovada clară a faptului că acel profesor nu lupta împotriva rasismului, ci împotriva bunului simţ!

Gunoi neo-marxist


    Un alt exemplu care grăieşte de la sine este cel reprezentat de conferinţa anti-rasistă anuală din SUA, intitulată "White Privilege" în care practic s-a discutat despre cât de privilegiaţi sunt albii, de cât de rele sunt toate elementele istorice, economice aflate în legătură cu ei.

Un alt gunoi neo-marxist


    Din punctul de vedere al acestor oameni, simplul fapt că eşti alb, face din tine automat un om privilegiat, un om care profită de pe urma sclaviei, chiar dacă strămoşii tăi au fost nişte simplii ţărani neimplicaţi în traficul cu sclavi.
    Un alt aspect care demonstrează ipocrizia imensă pe care o au toţi aceşti anti-rasişti, este reprezentat de faptul că ei se plâng de albi, dar totuşi folosesc invenţii gândite de către albi. Păi dacă-i acuză pe albi că au fost atât de răi şi neimportanţi, atunci de ce merg cu maşina? De ce merg cu avionul? De ce folosesc computerul? De ce folosesc Facebook-ul? De ce folosesc maşina de scris? De ce poartă jeanşi? De ce? De ce?......
    Răspunsul este unul singur, iar natura acestuia este chiar una religioasă. Îmi dau seama că sună ciudat ca neo-marxismul să fie o religie, dar totuşi aşa este, neo-marxismul este o religie ateistă deoarece are toate elementele esenţiale. Zeul suprem al neo-marxismului îl reprezintă egalitatea, neo-marxismul are o treime reprezentată de Marx, Freud şi Marcuse, are credincioşi fideli ( sau motivaţi economic ) reprezentaţi de sistem, mass-media şi antifa şi mai ales are vrăjitoare şi necredincioşi, această categorie fiind reprezentată de oamenii inteligenţi care refuză să creadă în egalitate.
   Concluzia constă în faptul că singurul element cu adevărat revoluţionar este reprezentat de Naţionalism deoarece întregul sistem este împotriva naţionalismului. Pseudo-anarhiştii care se autointitulează antifa nu reprezintă un element revoluţionar, ci doar o ramură aparent rebelă a sistemului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu