1 decembrie 2014

Mesaj de 1 Decembrie





     Cu ocazia zilei naționale a României, membrii echipei "Spartacus Titanul" urează tuturor românilor ( atât al celor din România, cât și al celor din străinătate ) un călduros La mulți ani!
Patriotismul și Naționalismul, elemente care caracterizează atât de bine spiritul acestei zile trebuie să fie "extinse", în sensul că nu trebuie să se reducă doar la o singură zi, anume cea națională, ci trebuie trăit zilnic, în pofida faptului că în restul zilelor nu va avea același caracter festiv.
     După cum am mai spus și în alte dăți, naționalismul reprezintă esența unui popor, reprezintă elementul primordial în jurul căruia s-a format acel popor. Faptul că anumiți indivizi rău intenționați au transformat conceptul de naționalism, dându-i definiția falsă de xenofobie, asta nu înseamnă că naționalismul adevărat este definit de către xenofobie.
     Combustibilul din spatele Naționalismului nu este ura față de străini, ci dragostea către propriul neam. Dragostea către propriul neam nu este un sentiment egoist deoarece reprezintă dragostea față de familia extinsă din care faci parte.
     Chiar dacă cea mai mare parte a propagandei televizate prezintă o imagine deformată a românilor, noi trebuie să schimbăm această imagine falsă prin puterea exemplului nostru personal.
     Noi reprezentăm viitorul. La mulți ani, România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu