12 decembrie 2014

Dublul standard


     Din punctul de vedere al dex-ului online, dublul standard înseamnă "o regulă, o lege, un principiu care este folosit și aplicat într-un mod preferențial pentru persoane sau grupuri de persoane". Un dublu standard aplicat cu strictețe de către reprezentanții mass-mediei de sistem și politruci este cel al modului în care prezintă naționalismul. Asta însemnând că atunci când unii sunt naționaliști, naționalismul este bun, în timp ce alții, dacă doresc același drept, anume de a fii naționaliști și de a-și promova aspirațiile ca membrii ai unui popor, devin într-un mod automat "fasciști și extremiști".
     De ce pentru unii naționalismul este prezentat ca fiind rău, în timp ce pentru alții este bun? Rolul acestui articol este tocmai acela de a oferi răspunsul la această întrebare.


Dublul Standard


     Dacă un român se declară naționalist, imediat mass-media de sistem îl declară "extremist legionar", dacă un german se declară naționalist devine brusc "nazist", dacă un italian se declară naționalist atunci clar este "fascist", iar dacă un rus se declară naționalist devine dintr-o dată "bolșevic", însă dacă un evreu se declară sionist ( adică se declară la rândul său naționalist ) atitudinea mass-mediei se schimbă radical în sensul că opțiunea lui de a fi naționalist nu mai este aspru criticată.
      Din moment ce un evreu se poate declara sionist și implicit naționalist fără a fi criticat, consider că este cât se poate de normal ca și românul, italianul, rusul, germanul..etc, să aibă același drept de a fi naționalist fără a fi ostracizat de către mass-media și politruci.
       În viziunea mea, fiecare popor are dreptul de a fi naționalist, indiferent de originea lui etnică și religioasă deoarece naționalismul ( în pofida minciunilor corecte politic vehiculate de neo-marxiști ) în adevărata sa formulă, naționalismul, înseamnă dreptul fiecărui popor de a-și alege singur destinul. 

Strategia corectă politic


       Partea proastă vine atunci când intră în scenă acel personaj, care pentru unii promovează un internaționalism dus la extrem în timp ce el, pentru sine și poporul său, este cât se poate de naționalist. Un bun exemplu în acest caz a fost unul de acum câțiva ani, atunci când un "expert" pe nume Menachem Rosensaft, a scris două articole interesante în ziarul "Huffington Post", în primul articol promovând o poziție cât se poate de naționalistă față de propriul popor, în timp ce în al doilea articol a înfierat cu mânie proletară naționalismul popoarelor europene.
     Păi cum vine asta domnule Menachem? Naționalismul este bun pentru tine și rău pentru mine ca român?!?! Dacă naționalismul este bun pentru tine, atunci naționalismul este bun și pentru mine! Dacă tu ai dreptul să fii naționalist, atunci și eu am același drept!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu