28 decembrie 2014

SNC - Feminism


   Chestiunea reprezentată de către feminism este una complexă deoarece concepția în sine de feminism a avut trei perioade, prima distingându-se de următoarele două perioade.
   Prima perioadă ( denumită și "suffragism" ) a fost cea a luptei politice dusă de femei pentru dreptul la educație, pentru dreptul de a vota și de a munci, într-un cuvânt, această perioadă a însemnat începutul implicării femeii în chestiunile statului. Din punctul meu de vedere, cerințele acestei prime perioade au fost cât se poate de legitime fiindcă femeile trebuiau și trebuie să aibă dreptul de a-și alege singure drumul în viață fără a fi obligate să se mărite cu forța.

Suffragism


   Dacă prima perioadă a fost legitimă, cea de-a doua perioadă influențată din punct de vedere intelectual de personaje precum : Simone de BeauvoirEmma Goldman, Andrea Dworkin, Betty Friedan, Susan Sontag, a avut un traseu diferit față de prima perioadă
   Cea de-a doua perioadă a fost caracterizată de către revoluția sexuală și lupta împotriva familiei tradiționale. Într-un mod oficial această perioadă a însemnat o "eliberare", însă neoficial, realitatea a fost cu totul alta deoarece așa-zisa eliberare, nu a fost decât începerea "genocidului mut" împotriva pruncilor nenăscuți ( mulți "experți" din ziua de azi vorbesc despre declinul demografic în Europa, dar uită cauzele care au stat și stau la baza acestui fenomen negativ).

Marxismul cultural


   Cea de-a treia perioadă care practic a derivat din cea de-a doua a însemnat adâncirea utopiei odată cu apariția "studiilor de gen" și a "transgenderism-ului". Motivul principal pentru care studiile de gen au adâncit utopia constă în primul rând în faptul că doar pronumele poate avea un gen, oamenii sunt împărțiți în sexe moștenite în momentul concepției ( bărbatul are cromozomii xy , în timp ce femeia are cromozomii xx ).
   Că tot vine vorba de transgenderism, această doctrină spune că bărbatul poate deveni femeie, iar femeia la rândul ei poate deveni bărbat dacă dorește....însă din punct de vedere biologic, structura organismului unui bărbat care-și schimbă organul genital, rămâne la fel ( același lucru poate fi spus și despre femeie ).

Cromozomi


   În pofida faptului că există femei băiețoase și băieți feminizați, natura masculină diferă de cea feminină. Din această cauză este greșită concepția egalitaristă despre femei și bărbați deoarece din moment ce bărbații între ei nu sunt egali, femeile între ele nu sunt egale, este normal ca femeile și bărbații să nu fie egali. Inegalitatea dintre femei și bărbați nu înseamnă superioritatea bărbaților, ci faptul că într-un mod general, femeile sunt într-un mod nativ mult mai bune decât bărbații în cadrul anumitor activități. Iar bărbații la rândul lor, au anumite activități în cadrul cărora sunt într-un mod nativ mai buni decât femeile. Natura masculină și cea feminină reprezintă doi poli opuși, însă interdependenți. 

Francis Drake


   Pentru a-mi dovedi veridicitatea spuselor voi folosi ca exemplu pe cele mai reprezentative suverane din istorie : Cleopatra - regina Egiptului, Ecaterina a II-a - împărăteasa Rusiei și Elisabeta I-a a Angliei. Toate cele trei femei au fost niște suverane înțelepte și capabile, însă chiar și sub conducerea unor femei capabile, de armată și de protejarea țării se ocupau tot niște bărbați ( la rândul lor foarte capabili ). Cleopatra i-a avut pe Cesar și pe Marc Antoniu, Ecaterina a II-a i-a avut pe Alexandr Suvorov și Grigori Potemkin, iar Elisabeta I-a, i-a avut pe Francis Drake și Walter Raleigh.
   În cazul în care aceste suverane s-ar fi gândit să facă niște experimente sociale în numele egalității, rezultatul scontat ar fi fost cu totul altul. Acest exemplu dat de mine se află în legătură cu o altă inițiativă criminală propusă de feministe și anume "dreptul femeilor de a lupta în prima linie".
   În viziunea mea, femeile trebuie să aibă dreptul să lucreze în armată, însă ca asistente medicale sau ingineri, dar nu în prima linie, acolo unde rata mortalității este cea mai mare! Dintotdeauna bărbații au luptat în prima linie pentru a-și proteja neamul deoarece dețineau forța fizică necesară, iar femeile stăteau în spatele frontului, deoarece în caz contrar, în care ele ar fi luptat în prima linie, nu ar mai fi existat niciun neam pe termen lung fiindcă nu ar mai fi existat o următoare generație! 

   Concluzia acestui articol este următoarea : în pofida diferenței dintre natura masculină și cea
feminină, FAMILIA, celula principală pentru existența unui neam și buna funcționare a societății are nevoie de armonizarea acestor două elemente complementare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu