7 aprilie 2012

SNC – Cameleonul politic autohton- De la Marx la Friedrick Hayek



      Minciuna a căpătat un rang oficial odată cu apariţia Raportului Tismăneanu.Acum foştii comunişti pentru care anti-românismul era un mod de viaţă au devenit peste noapte capitalişti.
   Karl Marx (n. 5 mai 1818, Trier, Germania - d. 14 martie 1883, Londra, Marea Britanie) a fost invenatorul socialismului materialist adică al comunismului ,în timp ce Friedrick Hayek a fost părintele ultraliberalismului (n. 8 mai 1899, Viena — d. 23 martie 1992, Freiburg ).
   Din punct de vedere politic aceşti ideologi se aflau pe nişte poziţii diametral opuse.Ironia istoriei se va manifesta mai târziu,mai precis în secolul XX când cameleonul politic a schimbat roşul pentru galben.
   Dacă înainte de 89 moda consta în a susţine lupta proletariatului internaţional împotriva asupririi capitaliste,în prezent moda s-a schimbat profund,ei,din apărători ai clasei muncitoare şi ai internaţionalismului au devenit nişte ultra-liberali interesaţi de problemele egoismului pregnant al unor îmbogăţiţi peste noapte.
  Istoria a demonstrat că valoarea culorii politice pentru mulţi parveniţi nu are nicio valoare în faţa miresmei imbietoare emanate de cei 30 de arginţi.
 În faţa acestor indivizi Neamul Românesc nu reprezintă nimic doar o populaţie naivă care îi întreţine,o populaţie neinformată care încă nu a realizat faptul că nişte paraziţi sociali au invadat prima clasă socială şi ocupând această poziţie au început să "ajute" la distrugerea Românismului.
 Acum câteva zile am văzut o carte “interesantă “  scrisă de către domnul Tismăneanu intitulată „Fantoma lui Gheorghe Ghiorghiu Dej „.Întrebarea justă care trebuie pusă în această situaţie este următoarea : De ce Dej şi nu Ana Pauker(născută Hanna Rabinsohn, 13 februarie 1893 – d. 3 iunie 1960) ?
 Răspunsul este simplu Ana Pauker a reprezentat în România agentul unei puteri externe,agent care a început opresiunea intelectualităţii româneşti şi lupta împotriva neamului românesc, în timp ce Gheorghe Ghiorghiu Dej  (n. 8 noiembrie 1901, Bârlad; d. 19 martie 1965, București) a făcut şi lucruri bune pentru care nu consider că el a fost personajul negativ din perioada comunistă.
 Printre lucrurile bune făcute de către Ghiorghiu Dej amintesc : obţinerea ordinului de evacuare a armatei sovietice de pe teritoriul României în 1958 ( la această operiaţiune a contribuit şi Emil Bodnăraş (n. 10 februarie 1904, satul Iaslovăț, Ducatul Bucovinei, Austro-Ungaria - d. 24 ianuarie 1976, București) şi în 1964 la expulzarea “factiunii moscovite” şi eliberarea prizonierilor politici .
 Poate că tocmai aceste acţiuni politice care au adus pentru scurt timp independenţa neamului românesc i-au făcut pe „anumiti experti” in materie politică să mintă într-un mod grosolan poporul român şi să îl prezinte pe Dej ca fiind duşmanul său cel mai aprig.
 Forţele anti-naţionale aplică o tehnică expusă de Sun Tzu în arta războiului şi anume diversiunea,ei vor să îi prezinte pe cei care ne-au ajutat ca inamici şi pe cei care ne-au subjugat ca eliberatori.
 Interesant este că experţii care susţin această teză uită un personaj negativ pentru români dar pozitiv pentru agenţii externi şi anume Silviu Brukan,el exact ca şi Ana Pauker a făcut mult rău neamului românesc,doar că el a acţionat şi după 90.
 Dacă după 44 Saul Brukner ( Silviu Brukan ) a pus biciul pe neamul românesc în numele comunismului,după 89 biciul şi-a schimbat culoarea politică însă nu şi scopul,cel de a ne îngenunchea.
 Dar lăsând la o parte acţiunea subversivă a duşmanilor noştri , noii românii trebuie să cunoaştem adevărul pentru a fi liberi şi pentru a şti cum să luptăm împotriva duşmanilor noştri.
 Un lucru este cât se poate de clar şi anume că poporului român nu îi priesc experimentele sociale şi din această cauză este nevoie de o schimbare...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu