30 mai 2014

3 lucruri pe care nu le stiati despre Remus Cernea



     Remus Cernea reprezintă prototipul cel mai clar al neo-marxistului deoarece promovează toate elementele caracteristice acestei ideologii: internaționalismul, propaganda homosexuală și ateismul. Țoți românii cu adevarat informați, știu cine este acest individ și cu ce se ocupă, dar totuși, mai sunt niște detalii de descoperit, trei la număr.

Curling

  1.    Există o legendă japoneză despre un baiat din piersică, legenda mioritică despre Remus Cernea vorbește despre un băiat din curmal.
  2.    De asemenea, Remus Cernea este un sportiv proeminent fiind un abil jucător de curling când vine vorba de cunoscutul filantrop George Soros( este evident că nu este singurul care practică curling-ul atunci când vine vorba de un filantrop de tipul lui George Soros, președintele,premierul și mulți alți politicieni de succes, la rândul lor se străduiesc din răsputeri să-l curlingă eficient....adică să joace curling). Dar talentul lui Cernea nu se oprește la curling, deoarece echipa de fotbal Curcubeul îl dorește ca fundaș.
  3.    Datorită calităților fundamentale de politician de succes, este cât se poate de evident că Remus Cernea va ieși la un moment dat din fundalul politicii pentru a intra direct în analele istoriei.
Remus Cernea


      Pe post de concluzie voi discuta pe scurt despre motivul din spatele dorinței lui Cernea de "a lupta pentru drepturile delfinilor". Extremiștii de stânga din timpul Revoluției Franceze luptau pentru "drepturile omului", dar în același timp, ghilotinau toți dușmanii politici, cu toate că într-un mod oficial vorbeau despre dreptul la viață, o sută de ani mai târziu, extremiștii de stânga luptau pentru drepturile proletarilor, dar în același timp împușcau proletarii care gândeau diferit sub pretextul că ar fi contrarevoluționari. Extremiștii de stânga contemporani au descoperit că proletariatul nu mai era atât de subversiv și au schimbat tactica, înlocuind lupta de clasă cu lupta de rasă ( rasismul anti-european ) și lupta de sex ( propaganda homosexuală ), în prezent, extremiștii de stânga de tipul lui Remus Cernea au înțeles că nu este de ajuns cu lupta de rasă și lupta de sex și tocmai din această cauză au extins aria de acțiune, de data aceasta sub pretextul luptei pentru drepturile delfinilor, făcând din ei niște persoane non-umane și asta nu pentru că le pasă de delfini, ci pentru că încearcă să caute noi nișe în care să-și insereze doctrina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu