20 mai 2014

Cum sa fii un politician de succes?


    Acest articol poate fi considerat un ghid pentru orice persoana care doreste sa devina un politician de succes, evident in contextul actualului sistem sufocat de coruptie si neo-marxism. Acest ghid a fost pus la punct, dupa ani de cercetari desfasurate in cadrul politicii din Romania, Europa sau chiar SUA, asta insemnand ca nu se rezuma doar la Romania, deoarece acest ghid de succes in politica transcende Romania, multi politicieni de succes din tarile "civilizate si democrate" se folosesc de el, dar nu vor sa dezvaluie secretul din spatele succesului lor.
     Daca vrei sa ajungi un politician de succes, nu ai neaparat nevoie de un IQ impresionant sau de o biblioteca gigantica, deoarece calea catre succes in politica nu este atat de grea pe cat pare. Pentru a ajunge acolo unde vrei in politica trebuie sa urmezi zece pasi imperativ necesari. Da! Ai auzit bine! Doar zece pasi pentru a ajunge un politician de succes sau chiar presedinte!



  1. Este foarte important sa ai niste buze "nepretentioase" deoarece persoanele cu traditionalele buze "pretentioase" prefera in general obrajii sau chiar alte buze, dar tu, ca un viitor politician de succes nu trebuie sa te rezumi la obraji sau buze, trebuie sa ai curajul de a pupa mai jos......
  2. Chiar daca nu ai o vasta cultura generala, trebuie totusi sa ai capacitatea de a minti convingator.
  3. Ca tot veni vorba de cel de-al doilea pas, exista si acest caz sau o MARE EXCEPTIE si anume, atunci cand esti odrasla de presedinte sau de politician de succes, nici nu este nevoie sa articulezi corect cuvintele si nici sa citesti intr-un mod cursiv de pe foaie trebuie doar sa cauti oameni saraci si disperati carora sa le dai niste mancare in schimbul voturilor.
  4. Pe parcursul vietii tale de politician de succes va trebui sa faci cel putin un pelerinaj la Aushwitz.
  5. Retinerea corecta a cuvantului fascist este necesara deoarece acest cuvant reprezinta o arma redutabila. Nu este nevoie sa intelegi ceea ce este un fascist, ci trebuie sa folosesti acest cuvant pe post de ofensa. Daca un adversar din politica iti pune piedica, nu uita sa folosesti acest cuvant magic.
  6. Bani curati, bani necurati.....
  7. Intr-o democratie in care domneste "egalitatea impreuna cu statul de drept", doar minoritatile cu pretentii trebuie luate in seama, majoritarii exista doar pentru a plati taxe, iar daca vreun majoritar cere drepturi politice, aplica cuvantul magic de la pasul 5, pentru a-i da lovitura de gratie foloseste-l in combinatie cu alte cuvinte magice: rasist, anti-semit.etc
  8. Morala !? Care morala?!
  9. Nationalismul, cu toate ca inseamna respectul pentru natiunea din care faci parte, nu este nevoie sa ramana la nivelul asta, deoarece tu ca un viitor politician de succes trebuie sa demonizezi nationalismul ca fiind un soi de creatie hitlerista.
  10. Trebuie sa ai si afinitate pentru geopolitica, in special in situatia recenta din Orientului Mijlociu, anume sa spui formulele magice: pericolul iranian si dictatorul sangeros din Siria.

     Dupa cum bine se vede, nu este greu sa ajungi un politician de succes, chiar si intr-un sistem corupt ca cel din prezent....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu