28 februarie 2014

Doua fronturi , un singur scop


       În ziua de azi, ofensiva împotriva Tradiţiei , a Creştinismului şi a Libertăţii  este dusă pe două fronturi majore . Un prim front major este reprezentat în mod clar de către neo-marxişti , în timp ce al doilea front este reprezentat de către........pseudo-reprezentanţi ai Bisericii . Ei sunt pseudo-reprezentanţi ai Bisericii deoarece doar din punct de vedere nominal susţin Biserica .
       Un alt aspect pe care atât pseudo-reprezentaţii Bisericii, cât şi neo-marxiştii îl uită într-un mod voit este cel al conceptului de Biserică Creştină deoarece Biserică nu înseamnă doar preoţime, ci întregul numit
Biserică cuprinde atât preoţimea , cât şi poporul , două elemente fundamentale fără de care Biserica nu poate exista .

A treia poziţie 


       Orice atac la adresa Tradiţie , Biserică reprezintă de fapt, un atac la adresa existenţei noastre ca neam . Mulţi se întrebă şi pe bună dreptate : Cum se face că cel de-al doilea front este format din reprezentanţi ai Bisericii ? Răspunsul este unul simplu : pentru a distruge un element forte trebuie mai întâi să-l distrugi din interior , trebuie să-i corupi elitele şi în final trebuie să-l compromiţi în faţa poporului .
       Corupţia şi opulenţa anumitor pseudo-reprezentanţi ai Bisericii practic alimentează sentimentele anti-creştine , sentimente cu abilitate întreţinute de către extremiştii de stânga indiferent de epocă . Este evident faptul că religia Creştină nu promovează opulenţa şi corupţia, însă tot atât de evident este faptul că într-un mod general, părerile oamenilor sunt formate de ceea ce observă, acesta este şi motivul pentru care atunci când apar la orizont preoţi corupţi ( mai ales când acei preoţi deţin funcţii superioare în Biserică ) tendinţa este aceea de a generaliza, această tendinţă fiind "ajutată" să devină un fenomen de amploare de către propaganda anti-creştină .



       Pe lângă cei care luptă din interior împotriva Creştinismului, există duşmani ai Creştinismului care atacă într-un mod frontal, direct . Aceşti indivizi au câştigat o mare parte a opiniei publice folosind mantra : " Prea multe biserici , prea puţine spitale ", reuşind astfel să înducă prin intermediul unei propagande agresive sentimentul că " motivul pentru care România stă pe loc este Ortodoxia, că motivul pentru care nu avem spitale este reprezentat de biserici ", ş.a.m.d .
       Pentru a demonstra contrariul la ceea ce se spune într-un mod oficial despre Creştinism, voi folosi contraargumente logice :
       1 ) Bugetul alocat Bisericii nu poate acoperi deficitul economic şi automat nu poate face ca România să fie umplută ca prin minune cu spitale .
       2 ) Gestiunea macroeconomică nu ţine de Biserică, iar dacă într-un mod ipotetic , Biserica încetează să mai aibe fonduri, economia tot nu va funcţiona bine deoarece epicentrul crizei economice nu se află în cadrul Bisericii .
       Concluzia acestui articol este că nu Biserica reprezintă problema, ci falşii reprezentanţi ai Bisericii reprezintă adevărata problemă , nu Biserica trebuie înlocuită, ci oamenii care o distrug din interior . Primul front împotriva Creştinismului este format din neo-marxişti, adepţi ai religie materialismului , în timp ce frontul secund este format din pseudo-reprezentanţi ai Bisericii . Aceşti indivizi, văzuţi de departe par foarte diferiţi, însă, observaţi de aproape, ei sunt la fel .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu