7 martie 2014

SNC - ecologism versus ecomarxism



    Grija faţă de tot ceea ce reprezintă natura trebuie să fie o preocupare fundamentală a oricărui popor deoarece însăşi natura este la rândul ei un fundament, un element divin fără de care viaţa nu ar fi posibilă. Ţinând cont de acest aspect , conceptul ecologist trebuie la rândul său luat în seamă deoarece promovează grija faţă de natură . Partea proastă în cazul ecologismului, ca şi cea în cazul conservatorismului constă în faptul că o mare parte din extremiştii de stânga, simţind că opinia publică începea să dezvolte o repulsie faţă de marxism şi internaţionalism , au schimbat macazul, alegând culoarea verde în detrimentul vechiului roşu.
       Ecomarximul reprezintă expresia acestui mod abil prin care neo-marxiştii folosesc pe post de paravan ideile ecologiste pentru a-şi impune programul politic . În cazul ecomarxismului, un exemplu la nivel european este cel al lui Daniel Cohen Bend  , în timp ce pe plaiurile autohtone îl avem pe Remus Cernea . Amândoi vorbesc despre " lupta pentru mediu " , " nevoia unei generaţii verzi " şi mai ales "pericolul încâlzirii globale"  , însă realitatea este cu totul alta, deoarece aceşti indivizi în spatele acestor lozinci ascund practic dorinţa de a distruge familia şi mai ales de a ataca naţionalismul .

Ecologie


     Pentru sceptici ,voi da ca exemple nişte întrebări logice care se pot pune în acest caz :
 
     Ce legătură are agresiva propaganda homosexuală cu protejarea mediului ?

     Ce legătură are propaganda îndreptată împotriva neamurilor europene cu protejarea mediului ?

      Dacă indivizii de genul acesta se declară ecologişti , atunci ce fac ei pentru a împiedica otrăvirea pământului cu cianuri sau pentru a proteja apele subterane ?

      Răspunsul la toate aceste întrebări este unul negativ deoarece ţinta acestor "verzi" nu este protejarea naturii , ci implementarea graduală a propagandei homosexuale şi a discriminării popoarelor europene sub pretextul " trecutului imperialist şi a moştenirii rasiste . "
     Morala acestui articol este că mulţi dintre "verzi" sunt de fapt nişte impostori, iar verdele lor nu este decât un înveliş care are rolul de a proteja esenţa "roşie"( neo-marxistă) de privirile curioase ale maselor . Plantatul copacilor reprezintă un gest ecologist, nu participarea la marşurile de propagandă homosexuală ! 
     Da pentru ecologie, nu pentru neo-marxism !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu