12 iulie 2013

Straight Edge - radicalism pentru schimbare


      În prezent , oamenii raționează greșit atunci când cred că o schimbare în bine poate avea loc chiar și atunci când folosesc jumătăți de măsură . Acest obicei dăunător al folosirii jumătăților de măsură a fost împrumutat din mediul politic fiindcă cei care sunt acolo în cea mai mare parte a lor folosesc jumătăți de măsură pentru a schimba în bine ceea ce se întâmplă în jurul lor . Tocmai aceste jumătăți de măsură folosite pentru a schimba în bine ajută la perpetuarea răului deoarece răul pentru a înceta să existe trebuie să fie extirpat în totalitate .

Straight edge - stil de viață la alegere


        Pentru a mă face mai bine înțeles voi da un exemplu din practica medicinală . Un medic pentru a extirpa o zonă infectată de cancer elimină cancerul în totalitate , nu pe jumătate . Ținând cont de acest aspect medicinal aplicabil și-n probleme sociale , exemplul straight edge este unul bun deoarece acest exemplu elimină în totalitate răul , nu pe jumătate .
       "Radicalism pentru schimbare" va trebui să fie pe buzele fiecărui om care crede într-o adevărată schimbare deoarece o adevărată schimbare va veni doar atunci când o măsură radicală va fi pusă-n aplicare.
       Spre deosebire de alte radicalisme , radicalismul straight edge nu se impune, el fiind o alegere personală .
       Exemplul personal al fiecărui membru straight edge va fi exact precum o torță-n întuneric pentru cei care vor dori schimbarea , acea schimbare reprezentând pentru ei tichetul de ieșire din "peștera ignoranței" .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu