26 iulie 2013

Nelson Mandela - falsul erou


       Unul dintre cei mai cunoscuți pseudo-eroi contemporani este Nelson Mandela (n. 18 iulie 1918) . Despre el toată mass-media înstrăinată , toți politrucii și mai ales toți naivi vorbesc ca despre un erou care a salvat Africa de Sud din mâinile albilor rasiști .

Nelson Mandela


       Exact ca și-n cazul lui Barak Obama această imagine de om pașnic , înțelept și luptător pentru drepturile omului este una falsă , însă această falsitate cunoscută doar de cei informați este mascată de propaganda agresivă menită să dea naștere unei iluzii , iluzie în care toți oamenii se înțeleg bine, în care răul inițial a fost îndepărtat .
      Însă toți acești partizani ai lui Mandela care chiar dacă pretind că prezintă adevărul , ei de fapt nu prezintă toate aspectele ignorând deliberat pe cele negative . Ei ascund față de publicul larg faptul că Nelson Mandela a fost ( și în este ) un extremist de stânga , că a fost un terorist și mai ales pentru că a condus politici criminale față de albii africani ( cunoscuți și sub numele de buri sau afrikaneri ) .

fermieri buri


       Publicul larg nu cunoaște faptul că Mandela a fost un terorist sau că Mandela a condus politici criminale față de conaționalii său albi ( aici incluzând sute de mii de femei și copii ) sau că partizanii săi ajuns să violeze și fetițe de 10 ani .
      Aceasta este dura realitate a Africii de Sud , țară a crimelor motivate rasial și a violurilor , toate aceste elemente negative au ajuns să facă parte din peisajul cotidian datorită lui Mandela .
      Prea puțini europeni sunt conștienți de faptul că genocidul îndreptat împotriva albilor din Africa de Sud , genocid început de Mandela care continuă și-n ziua de azi .
      Un alt aspect omis în legătură cu "geniul politic" al lui Mandela este cel reprezentat de Joe Slovo ( 23 mai 1926 - 6 ianuarie 1995 ) , el fiind cel care i-a insuflat lui Mandela ideile de extremă stângă și traiectoria politică .

Joe Slovo împreună cu Nelson Mandela


        În prezent , albii din Africa de sud devenind din ce în ce mai conștienți de faptul că actualul guvern ca și cel implementat de Mandela dorește lichidarea lor treptată au pus la punct un sistem prin intermediul căruia să se protejeze .
         Acest sistem este reprezentat de către comunități omogene etnic denumite kleinfontein  în care protecția este asigurată de către membrii respectivei comunități . De curând , am citit un articol marca "Adevărul " ( de care se tem presupun ) care trata subiectul reprezentat de aceste comunități create cu un scop defensiv . Articolul se intitulează "Visul lui Mandela ia sfârșit ? Enclavele albe reînvie Apartheid-ul " . Evident că articolul mustește de corectitudine politică și este într-un mod clar făcut cu scopul de a discredita situația tragică în care se află albii din africa de sud .
          Da , prin intermediul acestor enclave visul lui Mandela de a-și extermina conaționalii albi ia sfârșit . Apartheid-ul nu poate fi reînviat deoarece acest sistem nu a fost anulat de Mandela , ci doar inversat luând o formă însă o formă cameleonică pentru a-i trage-n piept pe naivi .
         În concluzie , Nelson Mandela nu este un erou și mai ales nu este un om care luptă pentru pace chiar dacă a primit premiul Nobel pentru pace . Dacă ar fi să urmez logica celor care i-au oferit lui Mandela premiul Nobel pentru pace , aș putea să-l propun post-mortem pe Pol Pot ( n. 19 mai 1925 - d. 15 aprilie 1998) pe post de candidat pentru următorul premiu Nobel pentru pace .
            
politicVisul lui Mandela ia sfârşit? Enclavele „albe“ reînvie Apartheid-ul

Citeste mai mult: adev.ro/mqg98s
În lume Visul lui Mandela ia sfârşit? Enclavele „albe“ reînvie Apartheid-ul

Citeste mai mult: adev.ro/mqg98s
În lume Visul lui Mandela ia sfârşit? Enclavele „albe“ reînvie Apartheid-ul

Citeste mai mult: adev.ro/mqg98s
În lume Visul lui Mandela ia sfârşit? Enclavele „albe“ reînvie Apartheid-ul

Citeste mai mult: adev.ro/mqg98s

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu