30 iunie 2013

SNC - demografia


      O națiune pentru a fi puternică , are nevoie pe lângă o economie și o armată puternică și de un spor demografic pozitiv . Acel spor demografic pozitiv trebuie să vină din partea nativilor fiindcă , în mod contrar , acea națiune va dispărea .
      Exponenții neo-marxismului și cei manipulați de doctrina corectitudinii politice vor spune că soluția pentru problema demografică este importul de populație din țările cu un exces demografic . Această soluție nu este viabilă pe viitor deoarece nou-veniții sosiți în număr mare nu vor putea fi asimilați de către populația nativă , iar efectul în această situație nu va fi unul pozitiv deoarece crearea de enclave etnice pe termen lung va duce la conflicte interetnice .




      Soluția problemei demografice a unei națiuni este chiar rezolvarea problemei demografice a acelei națiuni prin crearea de pârghii prin care problema demografică să fie rezolvată . Problema demografică nu poate fi rezolvată prin intermediul imigrației masive , dar , de asemenea problema demografică nu poate fi rezolvată prin intermediul interzicerii străinilor să vină în România sau prin expulzarea străinilor.
       Pentru a rezolva problema demografică este nevoie ca mai întâi să fie descoperite cauzele care au dus la această problemă demografică deoarece această problemă ca multe alte probleme a fost cauzată de ceva și ca orice altă problemă poate fi și rezolvată .




       Din punctul meu de vedere există trei motive principale : 1 )     primul motiv este reprezentat de procesul de urbanizare tot mai accentuat ;
                                                                                                 2 ) cel de-al doilea motiv este reprezentat de lipsa de susținere pe care o au cuplurile tinere ;

                                                                                             3 ) cel de-al treilea motiv este repezentat de către propaganda extremist stângistă împotriva familiei , împotriva uniunii dintre un bărbat și o femeie ;




       Aceste motive reprezintă și rezolvările problemei demografice . Rezolvarea primei probleme constă în susținerea clasei țărănești prin intermediul creării de condiții necesare . Prin condiții necesare se înțelege : tehnologizarea agriculturii , programe educaționale ( promovarea culturii românești ) și mai ales investirea în calitate , mai precis punerea accentului pe mărirea numărului inginerilor agronomi .
     
       Cuplurile tinere trebuie ajutate în privința cumpărării unei case și mai ales educația tinerilor în privința importanței armoniei și mariajului trebuie susținută .

        Într-un mod oficial s-ar spune că este imposibil ca statul Român să-și permită să susțină tehnologizarea agriculturii și crearea de locuințe pentru cuplurile tinere , însă într-un mod neoficial toate aceste idei sunt realizabile deoarece banii există, însă ei nu sunt folosiți într-un mod corect .
        Există idei , există soluții , singurul lucru necesar este ca aceste soluții să fie puse în aplicare .
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu