29 iunie 2012

Minciuna

   În prezent , adversarul pentru a ne dezarma , pentru a ne face ascultători, a găsit metode alternative pentru a-şi pune în aplicare planurile.
 El şi-a dat seama că atunci când a fost brutal cu noi, efectul a fost invers, nu ne-am supus, însă atunci când brutalitatea a făcut loc vicleniei, efectul a fost devastator pentru psihicul, fizicul şi spiritualul neamului românesc.

    Tocmai acesta este şi motivul pentru care epoca fanariotă ( 1711 - 1821 ) datorită principiilor sarace din punct de vedere moral a avut un efect mai distructiv asupra românilor decât dominaţia ungară asupra românilor din Transilvania , dominaţie care datorită brutalităţii şi a lipsei de orice sentiment faţă de populaţia românească majoritară şi nativă a făcut în aşa fel încât să crească omogenitatea etnică a românilor şi totodată  instinctul lor de auto-conservare.
     În prezent tocmai acest instinct vor aşa-zişii umanişti să îl scoată din mintea noastră, ei vor să ne facă extrem de toleranţi şi automat extrem de ascultători fiindcă un popor puternic este raţional şi spiritual , nu excesiv de tolerant.
      Dorinţa românilor de emancipare din Transilvania a apărut odată cu neajunsurile cu care se confruntau, dorinţa lor de emancipare a fost motorul care a ţinut în viaţă românismul, datorită ei au apărut luptători pentru românism precum Petru Maior, Samuil Micu, Gheorghe Șincai şi Ion Budai Deleanu.

     Istoria ne demonstrează faptul că neamul românesc a avut mult de suferit datorită toleranţei sale excesive , toleranţă care inhibă instinctul de auto-conservare.
     Adversarul pentru a ne înfrânge are nevoie mai întâi să ne rupă de legăturile noastre spirituale, odată ce un popor renunţă la credinţă, el devine o victimă deoarece instinctul de auto-conservare este grav afectat.
     Primul atac la adresa credinţei noastre a fost dat în anul 2006 în timpul ofensivei împotriva icoanelor din şcoli. Indivizii care au susţinul această ofensivă, au băgat la înaintare principiile democraţiei, principiile ţărilor dezvoltate din vest ( deocamdată dezvoltate doar tehnologic ).
     Lupta dusă de ei împotriva românismului a căpătat şi capătă treptat un caracter tragi-comic deoarece ei folosesc atât de mult cuvântul democraţie, încât acest cuvânt işi pierde sensul iniţial ( tocmai asta este şi dorinţa lor ) şi capătă alte sensuri.




      Egalitarismul din prezentul neo-liberal, nu este diferit faţă de cel troţkist din trecut , el reprezintă aceeaşi otravă pentru sufletul neamului nostru şi totodată pentru sufletul neamurile europene şi nu numai.
     Ei nu înţeleg sau nu vor să înţeleagă faptul că un religia ancestrală a unui popor este cea pe care acesta trebuie să îl exercite, dacă Zamolxianismul tracilor a făcut uşoară trecerea urmaşilor lor la Creştinism, asta se datorează unor puncte comune care au facilitat această trecere.
     De mai bine de 2 mii de ani avem aceeaşi religie, datorită acestei lungi perioade de timp ea s-a contopit cu românismul şi automat dacă ea nu există nici românismul nu există.
     Forţele anti-naţionale au acţionat în 2006 într-un mod atât de absurd încât ne-au atras atenţia asupra unor fapte : 1) credinţa noastră reprezintă o fortăreaţă împotriva ofensivei lor
          2) absurditatea concepţiilor folosite deoarece a spune unui român să işi dea jos Icoanele din şcoli este identic cu a îi spune unui turc să scoată toate exemplarele de Coran din scoala în care profesează.
          3) democraţia adevărată înseamnă demos - popor şi cratos - putere adică puterea poporului , puterea nativilor majoritari, nativi pe care minorităţile conlocuitoare trebuie să îi respecte şi să le respecte tradiţiile fiindcă ţara este a lor, ei au luptat pentru ea, eu s-au sacrificat ca ea să fie liberă.

        Actualul consilier a premierului Ponta, pseudo-democratul Remus Cernea, când a venit vorba despre majorităţi şi religie a spus în felul următor : " Democraţia înseamnă egalitatea tuturor în faţa legii, sigur că în democraţie deciziile se iau cu votul majorităţii. Dar în privinţa conştiinţei , privinţa drepturilor fundamentale ( ale cui ? ), nu majorităţile decid. Dacă majorităţile ar decide s-ar arunca în aer toate valorile împortante ale democraţiei " , închei citatul.


        Din punctul lui de vedere toţi trebuie să fim egali dar ce te faci atunci când şi majorităţile au dreptul de a decide! Aici se află minciuna despre care vorbesc, pe o parte ni se spune că toţi suntem egali ,dar pe alta parte dacă majoritarii ar decide s-ar arunca în aer toate valorile democraţiei.
      Adevărul ascuns de către astfel de indivizi este reprezentat de faptul că popoarele de-a lungul timpului au supravieţuit datorită legăturilor spirituale cu strămoşi, datorită înstinctului lor de auto-conservare , nu datorită unei toleranţe extreme.

Avram Iancu


       Adversarii noştri vor să ne ascundă faptul că existenţa ne poate fi asigurată doar prin lupta psihologică şi fizică, un popor pacificat dispare din istorie cu viteza luminii.
 Exact aşa cum a spus şi bravul nostru erou Avram Iancu (n. 1824 Vidra de Sus - 10 septembrie 1872, Baia de Criş, Hunedoara ) : " Nu cu argumente filosofice si umanitare se pot convinge tiranii, ci doar cu lancea lui Horia ". Adversarii noştri vor să ne răpească lancea cu care ne putem apăra, dar noi le vom demonstra că încă suntem puternici iar încercările lor vor fi în zadar şi în final victoria va fi a noastra !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu