10 septembrie 2013

SNC - Renasterea


  

         Greșeala face parte din natura umană , este normal să greșim din când în când , important este modul în care ne îndreptăm , modul în care reacționăm atunci când greșim . Atunci când greșim și suntem conștienți de greșeala comisă ne simțim înjosiți și umiliți . Tocmai din cauza acestei umilințe pe care o simțim ne este greu să recunoaștem greșeala comisă .
         Umilința chiar dacă ne face să ne simțim jalnici totuși are darul de a ne arăta unde am greșit . Când vorbesc despre umilință ca un element pozitiv nu mă refer la faptul că trebuie să te umilești în fața unei alte persoane pentru a-ți demonstra bunătatea ci să simți umilința față de tine , față de slăbiciunea pe care ai avut-o atunci când ai greșit .Odată cu cunoașterea slăbiciunii se poate găsi și tratamentul corespunzător pentru aceasta . Dar ce te faci atunci când nu greșești și ești acuzat pe nedrept ?

         Cunoscând bine psihologia , adversarii neamului nostru, folosindu-se de diferite tertipuri propagandistice încearcă să ne învinuiască de ceea ce n-am înfăptuit tocmai pentru a ne distruge moralul , pentru a ne face să ne îndreptăm pe "calea cea bună", evident că acea cale bună este doar cea promovată de către ei .
          Ei vor să ne facă să ne simțim umiliți deoarece se tem de curajul nostru de a spune lucrurilor pe nume , se tem de faptul că putem fi incorecți din punct de vedere politic și din această cauză într-un mod artificial încearcă să ne submineze din punct de vedere psihologic făcându-ne să uităm de calitățile noastre și să îmbrățișăm demonii noștrii interiori, în loc să-i respingem .

          Umilința de sine , în cazul cedării în fața unui demon interior , este primul pas pentru remediere , al doilea pas , cel decisiv , este lupta cu acel demon interior , o luptă titanică , greu de câștigat , însă nu imposibilă .
          Renașterea noastră ca oameni are loc atunci când ne învingem demonii interiori și reușim să readucem Lumina acolo unde era întuneric .
          În cazul corectitudinii politice și al propagandei anti-naționale , demonii interiori triumfă deoarece în cazul corectitudinii politice adevărul este cenzurat .
          Cenzurarea adevărului produce confuzie și incapacitate de a discerne unde se află binele și unde se află răul și din această cauză mulți naivi , fiind corecți din punct de vedere politic atunci când înfăpuiesc un rău se gândesc la acel rău ca la un lucru bun .


Ghiocelul ca simbol al renașterii


          Acesta este și motivul principal pentru care nu trebuie să ne cenzurăm atunci când avem dreptate și mai ales să avem curajul de a a înțelege că mai înainte de a înfrânge demonii din exterior trebuie să-i înfrângem pe cei din interior .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu