24 februarie 2012

Știați că : Gotul Iordanes își dorea să fie Get ( Trac )


           Istoria contrafăcută care ne este sistematic băgată pe gât este în așa fel construită încât Noii Românii urmașii Glorioșilor Traci să ne simțim inferiori altor popoare, ei vor să ne facă să credem că avem nevoie de străini care să ne arate calea, GREȘIT, noi singuri ne putem mântui, putem găsii calea cea dreaptă fără a avea nevoie de cineva care să ne arate, Geniul Românesc va triumfa chiar dacă dușmanii văzuți și nevăzuți vor dori să îl distrugă!
         Noii Românii pentru a ne da seama de importanța strămoșilor noștrii și automat de a ne da seama de propria noastră importanță trebuie să verificăm istoria.
         Verificând istoria vom descoperii că unul dintre cei mai mari istorici și anume gotul Iordanes care vrând să le atribuie goților un glorios trecut dinainte de epoca romană i-a asemuit pe goți cu tracii geți.
        Opera sa cea mai cunoscută,a fost denumită după gloriosul trib Tracic al Geților și anume Getica ( 551 ).
        Istoricii Peter Hather și Michael Kulikowski consideră că Getica a fost o carte cu caracter propangandist cu ajutorul căreia goții își adjudecau rolul de cel mai puternic popor european.
        Goții trebuiau să iși atribuie istoria plină de glorie a Tracilor pentru a își demonstra puterea.
        Să nu uităm că dorința Goților de se asemui Tracilor a avut ca susținător și pe Theodoric cel Mare (n. 454 – d. 30 august 526) În timpul căruia, mai precis în anul 505 d.Hr , a fost construită Biserica Sant’Apollinare. 
          Partea interesantă este reprezentată de frescele Bisericii care îi prezintă pe cei trei magi îmbrăcați în costume tradiționale trace.

Războinici goţi

 Există și un motiv datorită căruia Theodoric îi aprecia atât de mult pe traci.Motivul este reprezentat de împăratul Flavius Valerius Leon supranumit și Leon Tracul (401 - d.H 474) , împărat bizantin care l-a avut în custodia lui pe Theodoric, educându-l și inițiindu-l în arta militară.
 În concluzie,strămoșii noștri Traci nu au fost niște barbari, ci niște educatori.

2 comentarii:

  1. Asta_i blog nazist?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu,acesta este un blog naţionalist,iar formele de naţionalism diferă de la un popor la altul.

    RăspundețiȘtergere