21 septembrie 2014

Barbatul adevarat se p**a din picioare


   Titlul sună ciudat! Eu sunt conștient de acest fapt, dar oricât de ciudat sau vulgar poate suna, acest titlu reprezintă atât un drept cât și o realitate biologică, realitate pe care feministele vor sa o interzică. Motivul ? Feministele consideră că urinatul din picioare nu este ceva normal, ci reprezinta un mod prin care societatea patriarhala discriminează femeile. Acesta fiind motivul principal pentru care pisoarul a devenit ținta atacurilor feministe. La o primă vedere, acest atac pare cât se poate de inofensiv, dar la o privire mai atentă se poate observă că acest atac reprezintă, un atentat la o realitate biologică. Încălcarea unei realități biologice va însemna ca multe alte realități biologice să fie încălcate pe viitor, iar acesta este doar începutul. Visul acestor feministe este renunțarea la toaletele "fasciste" care sunt divizate în două categorii, și crearea toaletelor "egalitariste", anume crearea toaletelor unisex.

Femei împotriva feminismului


    Bărbații și femeile nu pot fi egali deoarece natura i-a înzestrat pe fiecare în parte cu anumite abilități distincte, anumite calități specifice care, într-un mod general pot fi observate. Spre exemplu, bărbații sunt mai puternici decât femeile, iar femeile au un simț estetic superior bărbaților. Aceste realități biologice nu pot fi schimbate cu toate că există și excepții. Din punctul meu de vedere dinamica bărbat-femeie funcționează cel mai bine atunci când bărbatul și femeia se completează reciproc. Această dinamică bărbat-femeie este extrem de importantă deoarece de această dinamică depinde nu numai buna funcționare a societății, ci și viitorul națiunii. Atunci când în cadrul unei națiuni, bărbații se feminizează, iar femeile se masculinizează, efectul pe termen lung va fi unul dezastruos.

Anti-feminism


   Acum ceva timp am încercat sa găsesc logica din spatele feminismului și a neo-marxismului, însă în prezent, am devenit mult mai înțelept și am realizat ca nu exista nicio logica adevărata deoarece neo-marxismul împreună cu toate ramurile sale ( aici intrând și feminismul ) nu are o baza științifică sau biologică, ci are doar o baza ideologică. Orice știință care promovează "egalitatea", care absolutizează acest concept, nu este o știință în adevăratul sens al cuvântului deoarece are la bază un concept fals! Egalitatea nu a existat, nu există și nici nu va exista! Iar cei care spun că luptă pentru egalitate, sunt ori plătiți pentru asta, ori sunt zdravăn îndoctrinați. Lupta pentru egalitate se aseamănă cu încercarea de a umple cu apă un cazan spart, reprezintând într-adevăr o muncă istovitoare, dar inutilă, deoarece nu are nicio finalitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu