15 martie 2014

Despre Tutankhamon si blestemul Corectitudinii Politice


    Miza istorică este una colosală deoarece istoria adevărată reprezintă o realitate . Falsificarea istoriei în scopul promovării unei ideologii nu este chestiune nouă, atât vechii cât şi neo-marxiştii înţelegând valoarea trecutului, înţelegând faptul că realitatea istorică nu corespunde propriilor concepţii politice au ales nu numai să modifice realitatea istorică pentru a o face compatibilă cu doctrina, ci au decis să şi cenzureze opiniile contrare, opozanţii lor devenind astfel nişte "neo-nazişti plini de ură ".



    Un caz istoric "proaspăt" în care neo-marxiştii "şi-au băgat coada pentru a se opune urii şi neo-nazismului " a fost cel al descoperirii originii rasiale a lui Tutankhamon . Într-un mod oficial s-a dorit ca acest faraon împreună cu mulţi alţi faraoni să fie de origine negroidă, însă într-un mod neoficial, dar documentat ştiinţific,     s-a descoperit că faraonul Tutankhamon a fost de origine caucaziană ( adică de rasă albă ) . Tocmai aici era şi problema pentru neo-marxişti, problema era că Tutankhamon  ( ca mulţi alţi faraoni ) a fost de origine caucaziană .
    Datorită acestei descoperiri interesante şi mai ales datorită influenţei exercitate de către neo-marxiştii ( care au sufocat mass-media şi universităţile ) s-a decis într-un mod oficial ca rasa lui Tutankhamon să nu fie precizată .
     Această întâmplare demonstrează încă o dată faptul că povestea din prezent cu "democraţia, statul de drept şi dreptul la opinie"  este doar o MARE MINCIUNĂ, că toţi moraliştii care promovează "lupta împotriva rasismului" sunt de fapt şi de drept nişte rasişti care urăsc atât rasa albă, cât şi moştenirea istorică a acesteia .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu