25 martie 2014

AntropoLOGIC


      Miza deţinută de antropologie este similară celei deţinute de istorie, deoarece relaţia dintre aceste două ştiinţe este una complementară. Din punctul de vedere al definiţiei, antropologia este " ştiința care studiază apariția omului și a raselor umane, evoluția biologică a omului". Antropologia este logică deoarece este fundamentată ştiinţific, antropologia în starea ei "naturală", nu poate fi minţită sau denaturată şi din această cauză neo-marxiştii, pentru a denatura antropologia sunt nevoiţi să aplice două metode: prima metodă este reprezentată de negarea diversităţii rasiale, iar cea de-a doua este cea a "invadării pseudo-intelectuale" . 
      Mulţi se vor întreba: Ce reprezintă "invadarea intelectuală" ? Acest fenomen reprezintă modul preferat de luptă al extremiştilor de stânga, indiferent de epoca în care se află. Din punct de vedere intelectual, extremiştii de stânga luptă împotriva părerilor diferite, practic, ei reprezentând o inchiziţie a secolului XXI.


Tipologii ale rasei albe


      Negarea diversităţii rasiale şi promovarea ideii de rasă umană de către "oamenii de ştiinţă" reprezintă una dintre rezultatele "invadării intelectuale" de către extremiştii de stânga. Pretextul principal folosit de aceşti "experţi" este cel al faptului că rasa înseamnă culoarea pielii şi că rasa în sine reprezintă doar o "construcţie socială", ea neavând o bază ştiinţifică. Pentru a-i contrazice pe aceşti "experţi" voi folosi două argumente:
      
      1 ) Rasa nu înseamnă doar culoarea pielii.
      
      Pentru cei care cred că pentru a aparţine rasei albe (caucaziene) trebuie să ai doar păr blond şi ochi albaştri, am nişte veşti, nu tocmai bune, deoarece nu doar cei care au tipologia nordică aparţin rasei albe. Există o ramură a rasei albe denumită într-un mod generic iranoidă ( din care fac parte persanii, afghanii şi tajikii ), membrii acestei ramuri având o înfăţişare "orientală", fiind bruneţi şi având un ten cu o tentă maslinie. Un bun exemplu în acest sens îl reprezintă albinoşii, care, cu toate că au o pigmentaţie mult mai deschisă decât iranoizii, ei aparţin rasei negroide.


Comparaţia


      2 ) Conformaţia craniului.

Forme ale craniilor      Forma craniului reprezintă de asemenea un element definitoriu, atunci când vine vorba de recunoaşterea apartenenţei la un grup rasial. Din punctul de vedere al conformaţiei craniene există trei mari categorii: caucazoidă, mongoloidă şi negroidă, fiecare conformaţie având o caracteristică proprie: craniul caucazoid fiind dreptunghiular şi având nasul drept, cel negroid având o mandibulă mult mai proeminentă şi nări largi, în timp ce craniului mongoloid îi este caracteristică proeminenţa pomeţilor şi dimensiunea mică a nasului.

     Concluzia acestui articol este că afirmarea şi demonstrarea adevărului diversităţii rasiale nu reprezintă o "discriminare" deoarece realitatea nu reprezintă o discriminare, adevărata discriminare, fiind de fapt a celor care ascund într-un mod voit  această realitate, sub pretexul "protejării de rasism" .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu