9 octombrie 2013

Realismul rasial


           De-a lungul istoriei , în legătură cu rasa , au existat două mari teorii , una fiind cea a supremației unei anumite rase , iar cealaltă fiind cea a egalitarismului rasial care spunea ( și încă spune ) că nu există rase , nu există diferențe între rase ci noi toți facem parte din " rasa umană " .
           Realismul rasial contrazice aceste două teorii prin prisma faptului că ambele au plecat de la niște premise exagerate , atât cea a supremației unei singure rase , cât și cea a egalitarismului .
           Acest concept acceptă realitatea raselor , a diferențelor dintre rase . Automat prin intermediul acceptării existenței raselor devine ținta preferată a politrucilor corecți politic și a indivizilor manipulați care  vorbesc despre această teorie ca despre o reînviere a concepțiilor rasismului științific . Motivul pentru care acești indivizi corecți politic mint constă în faptul că realismul rasial diferă conceptual față de rasismul științific deoarece principiul de bază al realismului rasial se bazează tocmai pe dreptul la existență al fiecărei rase la nivel macro și al fiecărei etnii la nivel micro .





             Diferențele rasiale reprezintă o realitate pe care toți oamenii o observă într-un mod instinctiv , însă foarte puțini au curajul de a recunoaște această realitate datorită fricii de a fi numiți rasiști . 
             A recunoaște realitatea raselor nu este rasism , însă dușmanii neamului românesc cât și a celorlalte neamuri europene au nevoie de această acuză , neo-inchizitorii din prezent au nevoie de eretici , iar dacă acei eretici nu există, trebuie inventați , iar tocmai în asta constă magia rasismului , dacă rasismul nu există , el trebuie inventat , iar cei care trebuie să suporte consecințele ereziei moderne sunt europenii .
              De ce ? Motivul constă în faptul că se dorește sădirea sentimentului de vinovăție în sufletele europenilor pentru a-i controla .
              Concluzia în cazul Realismului rasial este că acestă concepție nu este una rasistă , ci una realistă și că adevărații rasiști sunt cei care-i acuză pe adevărații europeni atunci când luptă pentru cultura lor de rasism . 
               Adevărații rasiști sunt cei care doresc distrugerea neamurilor europene ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu