14 octombrie 2013

Muncitorul român - țapul ispășitor al propagandei occidentale


         Imigrația masivă și imposibilitatea asimilării numărului colosal de străini face ca populațiile native europene să dezvolte un sentiment de respingere față de aceste invazii susținute prin intermediul acordului tacit al politrucilor .
         Datorită acestei realității a dezvoltării sentimentului de respingere , politrucii fiind mână în mână cu cei care dețin frăiele mass-mediei s-au gândit să descopere o formulă în care să combine atât continuarea dezastrului multicultural dar în același timp să găsească un mod prin care să susțină acest sentiment de respingere .
          Cert este că cineva trebuie să fie găsit vinovat , iar vinovatul trebuia să fie străin , însă nici prea străin deoarece în Marea Britanie ca mai în toate statele vest europene , Corectitudinea politică este o religie și dacă se vor depărta de această religie există posibilitatea de a fi excomunicați din viața politică ( această posibilitate există și în estul Europei însă aici a fi corect politic este deocamdată doar o modă , nu o religie ).
          Pretextul principal pentru care muncitorii români și cei bulgari nu sunt doriți în statele vest este reprezentat de către infracționalitate .




          În primul rând , majoritatea infracțiunilor nu sunt comise de către români și bulgari ( când zic români și bulgari mă refer la etnicii români și bulgari ) ci de către alți indivizi care de asemenea din rațiuni corecte politic nu pot fi menționați de către organele de presă occidentale .
          În al doilea rând acei indivizi proveniți din România sau Bulgaria nu reprezintă principalii criminali din Anglia , Frața ș.a.m.d
          Ținând cont de toate aceste detalii , atunci de ce există un astfel de circ ? Motivul este reprezentat de către campania electorală care se apropie cu pași repezi , iar politicienii vest-europeni exact ca și cei din România trebuie să dea împresia că le pasă . Datorită faptului că le pasă , ei trebuie să posteze în luptători împotriva unui dușman artificial deoarece sunt mult prea lași să rezolve adevărata problemă reprezentată de imigrația masivă din fostele colonii .
           Concluzia acestui articol este că nu românii care vor să studieze sau să muncească în Occident reprezintă o problemă , însă ei sunt prezentați  de către propaganda occidentală ca reprezentând una deoarece , politrucii trebuie să devieze sentimentul anti-imigraționist împotriva unor europeni și să continue astfel proiectul de distrugere treptată a neamurilor europene .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu