17 martie 2013

Mitul datoriei istorice




             Pe motivul existenţei unei datorii istorice , cea mai mare parte a popoarelor nativ europene sunt obligate într-un mod subversiv să renunţe la drepturile lor ancestrale, de dragul multiculturalismului , al drepturilor omului, sub pretextul privilegiului de a fi alb sau sub pretextul imperialismului .
    

             În ziua de azi, extremiştii de stânga , secondaţi de către cea mai mare parte a «Presei libere « şi de către » idioţii utili  »  au lansat o modă socială şi pseudo-intelectuală, prin care vor să discrediteze pe membrii rasei albe, făcându-i să creadă că albii sunt vinovaţi pentru opresiune , că ei au inventat sclavia şi imperialismul.

             Aceste metode subversive de distrugere pshihologică a nativilor europeni nu sunt noi , ele au luat naştere odată cu extremismul de stânga , extremism care într-o primă fază a eşuat în 1918 , ca mai apoi să fie reînviat de către membrii şcolii de la Frankfurt , părinţii spirituali ai Noii Stângi .

            Motivele pentru care toate aceste concepte sunt false , sunt multiple :

1)            Nu toţi albii au fost implicaţi în comerţul cu sclavi .
2)            Nu toţi albii vest-europeni din lumea nouă s-au ocupat de comerţul cu sclavi .



Ţarul Alexandru al II-lea



3)              Anumiţi albi la rândul lor au fost victimele sclaviei . Dacă până în 1865 negrii au fost sclavi într-o societate agraro-industrială şi albii de origine rusă , ţăranii şerbi au trăit într-o sclavie de tip medieval în plin secol XIX, iar eliberarea lor a survenit în anul 1861 datorită ţarului Alexandru al II-lea Nicolaevici (n. 29 aprilie 1818, Moscova – d. 13 martie 1881, Sankt Petersburg).
4)               Au existat multe naţiuni non-albe care au practicat imperialismul şi comerţul cu sclavi.
5)               Au existat şi există albi care luptă pentru dreptul la auto-determinare al fiecărui popor indiferent de rasa sau religia sa .


          Motivul pentru care anumiţi indivizi se folosesc de mitul datoriei istorice, pentru a căpăta facilităţi financiare din partea nativilor europeni, este unul financiar ( dorinţa de îmbogăţire ) , dar şi unul etnico-politic (dorinţa de dominare ). Este fals să se spună că românii au vreo datorie istorică faţă de evrei şi ţigani datorită celui de-al doilea război mondial , sau de asemenea este falsă şi imorală propaganda anti-germană, propagandă pe care toţi germanii trebuie să o asimileze, doar datorită faptului că în sânul neamului lor s-a născut Adolf Hitler . 

Lazar Kaganovici


          Mergând pe aceeaşi linie , este fals să acuzi toţi evreii de o vină colectivă, datorită crimelor făcute de Troţki&co, deoarece chiar dacă în rândurile evreilor s-a născut un Lazar Kaganovici ( unul dintre cei care au generat genocidul foamei din Ucraina în anul 1932) , de asemenea  din rândurile evreilor s-a născut şi un Nicolae Steinhardt .



           Vina colectivă este un lucru fals, iar cei care acuză un popor sau o rasă de a avea o vină colectivă , greşesc , deoarece membrii unei etnii sau a unei rase sunt diferiţi , unii pot fi violenţi , alţii pot fi calmi , unii pot fi buni atleţi ,alţii pot fi artişti etc.
          Dacă aş merge pe acelaşi principiu , pe cel al datoriei istorice, atunci românii ar trebui să le ceară turcilor despăgubiri exorbitante pe motivul dominaţiei otomane. Evident că a cere despăgubiri turcilor pentru dominaţia otomană este un lucru absurd.
           Aşa cum această concepţie ar fi absurdă , la fel de absurdă este şi  concepţia extremiştilor de stânga de a spune că albii ( ca un tot unitar ) au o datorie istorică faţă de populaţiile de culoare.

         În concluzie, mitul datoriei istorice şi cel al vinei colective reprezintă doar un pretext pentru câştigarea unor avantaje financiare , dar mai mult decât atât,  vina colectivă poate fi folosită şi pe post de pretext pentru genocid .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu