25 noiembrie 2012

SNC - Familia

  Celula de bază a existenţei fiecărui neam a fost, este şi va fi familia. Societatea actuală îmbibată de propaganda neo-marxistă începe să uite valoarea fundamentală a acestei celule, rezultatul acestei manipulări este unul care duce la scăderea ratei natalităţii şi la creşterea ratei divorţurilor .

Democrit
  

   Dictonul "Trăieşte-ţi viaţa" nu este unul negativ însă modul de înţelegere a acestui dicton diferă de la o persoană la alta. Modul de înţelegere în prezent al acestui dicton este unul negativ deoarece datorită ducerii la extrem a noţiunii de individualism, omul modern crede că el trăieşte pentru el şi nimeni altcineva, el consideră nu face parte dintr-un popor ( deoarece el crede că popoarele sunt nişte creaţii ale societăţii şi ale propagandei de tip mic-burghez.... ) şi din această cauză puţin îi pasă de poporul său. Colac peste pupăză, omul modern chiar dacă nu face parte dintr-un popor, el se consideră cetăţean al planetei ( dacă omul modern nu poate fi cetăţean al propriului său neam, atunci cum poate fi el cetăţean la un nivel mult mai mare, cel planetar, un adevărat cetăţean al planetei este în acelaşi timp şi parte din propriul său popor ).

Familie


   Cum afectează această convingere extrem individualistă Familia ? Răspunsul este următorul : dacă individului îi pasă doar de el atunci cum poate să îi pese lui de o altă persoană ( în speţă persoana care ar trebui să îi devină jumătate ), dacă pentru un om există doar  "eu" şi nu "noi" atunci el nu poate să creeze celula neamului şi anume Familia.
  Un neam pentru a fi îngenuncheat trebuie să i se distrugă conştiinţa naţională prin distrugerea istoriei, odată cu distrugerea conştiinţei naţionale acel neam este afectat din punct de vedere psihologic, odată cu distrugerea familiei  acel neam este îngenuncheat şi din punct de vedere fizic. Atunci când Conştiinţa Naţională este distrusă, când Tradiţiile şi Credinţa acelui neam sunt luate în râs şi mai ales atunci când celula de bază, Familia este distrusă, acel neam se află la margine de prăpastie, iar pe parcursul timpului singurul lucru pe care poate să îl aştepte acel neam este din păcate distrugerea.
  Pentru a evita decăderea trebuie să facem o întoarcere în timp şi să vedem ce principii au ajutat la dezvoltarea familiei şi a naţiunilor şi ce principii nu au creat condiţiile necesare unei astfel de dezvoltări chiar dacă indivizii care au creat aceste principii s-au autointitulat "progresişti".

Confucius


   Principiile care au ajutat Naţiunile să se dezvolte au fost cele atât filozofice cât şi cele Religioase. Pentru a îmi întării argumentul voi da două exemple istorice în acest sens : Primul exemplu va fi reprezentat de Confucianism, Credinţă care a influenţat atât din punct de vedere Filozofic cât şi Spiritual. Creatorul acestei credinţe a fost Confucius (  n. 550 î.Hr. - d. 470 î.Hr.). Problema de la care a plecat Confucius a fost modalitatea de guvernare care să asigure ordinea în stat și societate. Buna înțelegere între oameni și ordinea în societate se obţin numai prin desăvârșirea interioară a individului și prin supunerea lui structurilor statale și culturale existente. Realizarea acestui ideal al desăvârșirii se face prin perfecta cunoaștere a trecutului istoric, prin respectarea riturilor, obiceiurilor și tradițiilor ancestrale, prin subordonarea față de suveran și instituțiile statului. Virtuţile admirate de Confucius rămân pietatea filială, respectul față de frate, loialitatea, înțelepciunea, iubirea și curajul - calități proprii modelului de viață al aristocrației.

Platon
  

   Eficienţa acestor concepţii a fost şi este demonstrată de faptul că multe naţiuni puternice, cum ar fi cea chineză, japoneză, coreeană...ş.a.m.d , s-au ajutat de ea pentru a deveni viguroase, această Credinţă ajutându-le să progreseze.

Aristotel

 
    Cel de-al doilea exemplu va fi reprezentat de Vechea Concepţie Filozofică Europeană, a cărei reprezentanţi au fost Platon (n. cca. 427 î.Hr — d. cca. 347 î.Hr. ), Aristotel (n. 384 î.Hr. - d. 7 martie 322 î.Hr. ) şi tracul Democrit (c. 460 - c.370 î.Hr.). Concepţiile lor împreună cu Credinţa Creştină  au ajutat la crearea şi progresul Naţiunilor Europene atât din est cât şi din vest, aceste concepte au ajutat şi naţiunile din extremul Orient să se dezvolte. Să nu uităm că marele învăţat Islamic, Avicenna ( n. 980 - d. 1037 ) a fost un adept al filozofiei Artistoteliene.

Avicenna


  Pe de cealaltă parte îi avem pe reprezentanţii concepţiei neo-moderniste despre modul în care trebuie condusă o ţară. Aceşti reprezentanţi sunt cei ai şcolii de la Frankfurt în frunte cu Herbert Marcuse
, pe lângă aceşti pseudo-eroi ai gândirii Europene, a existat şi o pseudo-eroină Emma Goldman (n. 27 iunie 1869 în Kovno, Rusia - d. 14 mai 1940 în Toronto, Canada). Ei au fost printre cei care au adus concepţia de control a naşterilor,  şi cea de materialism extrem. Rezultatul acestor concepţii este reprezentat de situaţia naţiunilor europene care le-au aplicat, naţiuni care se confruntă cu o mare scădere a ratei natalităţii şi de asemenea cu o mare scădere a vigorii naţionale.

Emma Goldman
 

  Românii trebuie să înţeleagă aceste două aspecte pentru a îl pune în aplicare pe primul şi pentru a îl lăsa la o parte pe cel extrem materialist.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu