19 august 2012

SNC – Noi prin noi



            Chiar dacă titlul pare ciudat el reprezintă reţeta prin care neamul românesc poate să prospere şi să atingă o nouă treaptă de evoluţiei spirituală şi materială. Noi prin noi înseamnă că noi ne putem înnoi prin propriile noastre forţe, nu trebuie să aşteptăm “salvatorul din exterior” şi mai ales nu trebuie să credem că avem nevoie de un astfel de “salvator” fiindcă doar popoarele slabe aşteaptă, în loc să facă ceva, în loc să acţioneze şi să găsească soluţii.

 
            Un prim pas care trebuie făcut în acest sens este reprezentat de încrederea în sine şi încrederea în vitalitatea şi puterea de creaţie a poporului tău. Luaţi la un nivel general, românii sunt nişte oameni cu potenţial, însă forţa acestui potenţial este ţinută în frâu de către sentimentul de inferioritate faţă de anumiţi străini şi faţă de anumite obiceiuri străine ( evident că acest sentiment de inferioritate este întreţinut de către propaganda anti-românescă, propagandă care invadează spaţiul intim şi spiritual al românului şi face din el o persoană lipsită de vigoare ).

Vlad Tepeş

 
             Românii nu trebuie să se considere inferiori popoarelor puternice ale lumii acesteia, fiindcă istoria a demonstrat faptul că românii sub un lider capabil, naţionalist şi credincios, au putut fi la fel de corecţi şi de eficienţi ca japonezii ( exemplul este reprezentat de domnia lui Vlad Tepeş , domnie în care trădătorii, hoţii şi comercianţii necinstiţi au ajuns în locul pe care îl meritau ). Diferenţa dintre noi şi japonezi constă în faptul că noi, neamul românesc, am fost conduşi după nişte principii sănătoase doar în anumite perioade, la japonezi situaţia a fost diferită deoarece ei au fost conduşi după nişte principii sănătoase încă de pe vremea lui Taira no Kiyomori ( 清盛, 1118 – Martie 20, 1181), el fiind cel care a instaurat primul regim dominat de samurai din istoria Japoniei,  ţinând cont de faptul că un regim condus de samurai înseamnă unul în care corectitudinea, dreptatea şi disciplina erau duse pe cele mai înalte culmi, iar japonezii după sute de ani de corectitudine, disciplină au ajuns la rândul lor la nivelul promovat de către liderii lor.

Taira no Kiyomori





 
          Un alt element spiritual important al japonezului este reprezentat de către modul în care se vede pe el ca om şi modul în care îşi vede naţiunea. Loialitatea japonezilor şi curajul pentru care îşi apărau naţiunea şi onoarea provine din concepţia lor despre ei ca oameni, ei considerându-se părţi dintr-un întreg reprezentat de naţiunea lor, iar celula de bază a acestui întreg era familia. Diferenţa dintre modul japonez de a privi naţiunea şi cel "european actual" constă în faptul că japonezii se văd ca parte a unui întreg în timp ce modelul actual european se află tocmai la polul opus, acest model nu vede naţiunea ca pe un întreg ci pune accent pe un individualism dus la un nivel execrabil.

Împăratul Jimmu


           Un alt aspect important este cel reprezentat de modul în care se consideră poporul japonez. La nivel istoric japonezii  consideră că primul lor împărat, Jimmu a fost fiul zeiţei Amaterasu, ea fiind cea mai puternică zeitate din panteonul Şintoist.  Dacă primul dintre ei, liderul lor era fiul al unei Zeiţe înseamnă că fiecare dintre ei are ceva divin în el. Forţa şi dorinţa de evoluţie a poporului japonez porneşte şi de la aceste elemente deoarece japonezii consideră că este o datorie morală faţă de strămoşii lor să facă ceva constructiv.

Zeiţa Amaterasu
            Japonezii sunt puternici fiindcă ei se simt bine în pielea lor şi nu încearcă să devină altcineva. În timpul perioadei Meiji, perioadă în care japonezii au făcut un pas enorm transformând fosta Japonie feudală într-o ţară modernă, industrială , dar în acelaşi timp una care nu şi-a uitat tradiţiile ancestrale. Românii vor deveni la rândul lor puternici atunci când se vor simţi bine în pielea lor şi nu se vor mai vrea altceva. Ştiu că acel moment va veni fiindcă există mulţi români care se simt bine în pielea lor, ei vor reprezenta seminţele din care va renaşte Neamul Românesc,

           Ceea ce vreau să scot în evidenţă este modul în care influenţează trupul şi spiritul modul în care noi românii ne privim ca popor. Dacă noi vom reuşi să rupem ( şi vom reuşi ) lanţurile psihologice ale propagandei anti-româneşti vom observa că şi noi putem să mergem pe calea către eficienţă şi disciplină exact ca poporul japonez, noi nu le suntem inferiori japonezilor, avem calităţi fizice şi intelectuale care trebuie să le folosim.
           Întoarcerea la Tracism ne va demonstra faptul că şi noi am fost atât de puternici ca japonezii deoarece vitejia tracilor în luptă şi modul lor stoic de a privi lumea şi viaţa s-a asemănat cu cea a samurailor. Dacă despre japonezi se spune că sunt fii şi fiicele zeiţei Soarelui, Amaterasu, despre strămoşii noştri traci se spune că sunt fii şi fiicele lui Tiras, strănepotul lui Noe, cel binecuvântat de Dumnezeu ( în concluzie şi noi avem ceva Divin în noi ). Dacă noi am fost puternici, noi vom fi puternici tot ceea ce avem nevoie este Credinţa în Vigoarea naţiei noastre, doar de noi depinde dacă vom reuşi prin noi sau vom fi supuşi aşteptând salvatorul din exterior. Eu sunt liniştit fiindcă ştiu că noi vom reuşi prin noi dar va mai trebui să treacă timpul ca românul să realizeze cât de capabil este !

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu