24 august 2012

SNC - Crestinism contra mercantilism

    Este trist atunci când anumiţi indivizi se folosesc de Creştinism pentru a îşi atinge scopurile materiale, dar este şi mai trist atunci când nişte indivizi fac din Creştinism o afacere, dacă fenomenul transformării Creştinismului într-o afacere atinge nişte dimensiuni naţionale atunci este nevoie de o schimbare.
    Duşmanii Creştinismului au realizat că este inutil să încerci să distrugi această Credinţă prin violenţă deoarece există metode mai simple, non-violente, care dau rezultate extraordinare. Duşmanii Creştinismului au descoperit că cea mai eficientă metodă de a distruge Creştinismul este să o facă cu ajutorul pseudo-creştinilor care din interese pur materiale au îmbrăcat haina preoţească şi cu voie sau fără voie le sunt subordonaţi.
VS

    În istoria noastră Biserica a jucat un rol important, iar Credinţa Creştină
de asemenea fiindcă fără aceste două elemente Neamul Românesc nu ar fi supravieţuit vicisitudinilor istoriei şi ar fi pierit fiind înghiţit de către invadatori.

    Creştinism înseamnă dragoste faţă de popor, nu faţă de arginţi. Este normal ca un om să vrea să se întreţină din ceea ce lucrează din pasiune, însă este o mare diferenţă între o viaţă fără griji şi o viaţă trăită într-un lux porcesc.

    O mare parte din actuala Biserică a căzut din păcate în mâinile unor mercantilişti, care din aviditate au uitat de acel pasaj din Noul Testament care povesteşte de acel moment atunci când Iisus i-a mustrat pe cei care au început să facă din Credinţă, o afacere. Ştim din Sfînta Evanghelie că Domnul nostru a mers în templu şi i-a alungat de acolo pe cei care cumpărau şi vindeau, spunîndu-le celor ce aveau turturele şi multe alte lucruri: „Luaţi-le de aici, duceţi-le de aici".

   Dacă Iisus Hristos, Cel de la care a plecat Creştinismul nu a acceptat această atitudine mercantilă faţă de cele Sfinte, atunci de ce nişte auto-proclamaţi oameni ai lui Dumnezeu  nu ţin cont de asta ?

   Poporul este exact ca un copil care trebuie educat din punct de vedere spiritual şi patriotic, rolul adevărat al Bisericii este de a îl educa în acest mod, problema este reprezentată nu de Biserică sau de Creştinism ci de exemplul dat de către anumiţi indivizi care punând mâna pe puterea Bisericii, o folosesc în scopuri egoiste şi se rup de către popor, odată ce ruptura este produsă poporul se va depărta într-un mod natural de acei impostorii care joacă rol de capi ai Bisericii , dar în acelaşi timp se vor îndepărta de Iisus Hristos şi de adevărata Biserică, cea care trebuie reînviată.


Iisus Hristos



   Cui îi foloseşte acest lux ? Poporului? Nu ? Lui Hristos ? Nu. Acest lux îi foloseşte doar egoistului care cu voinţă sau fără voinţă face rău Poporului său şi Creştinismului. Duşmanii Neamului Românesc şi cei ai Creştinismului ştiu bine faptul că au nevoie de aceşti impostori pentru a îşi impune dominaţia, ei vor încerca întotdeauna să manipuleze poporul şi să îl facă să creadă că aceşti impostori sunt de fapt reprezentanţii Creştinismului.

    Există şi preoţi adevăraţi care pun în practică învăţăturile Creştine, însă numărul lor nu este atât de mare încât să influenţeze şi pe ceilalţi preoţi care au uitat menirea lor adevărată, cea de a educa şi de a ajuta.

    Biserica nu trebuie dată la o parte, ea are nevoie de o reformă care trebuie să constea în eliminarea spiritului mercantilist şi renaşterea Spiritului Umanitarist. Atunci când Biserica va renaşte şi poporul îşi va recăpăta încrederea în Ea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu