26 septembrie 2012

Stiati ca Miltiades invingatorul persilor de la Marathon a avut o nevasta traca ?

 Istoria oficială îi prezintă pe strămoşii noştri traci ca fiind nişte barbari în constrast cu grecii care sunt prezentaţi ca fiindu-le tracilor net superiori, dar dacă tracii le erau inferiori grecilor atunci de ce Miltiades ( 550 - 489 î.H ) învingătorul perşilor în bătălia de la Marathon a vrut să îşi combine sângele cu traca Hegesipyle fiica regelui trac Olorus ( V î.H ) şi să o ia de nevastă ?  Din punctul meu de vedere motivele au fost politice cât şi emoţionale.

Miltiades


 Dacă înzestratul Miltiades i-a tratat pe traci ca pe nişte egali atunci de ce pseudo-istoricii încearcă să îi prezinte pe traci ca fiind inferiori grecilor ?
 Răspunsul este unul singur : interesele financiare şi anti-naţionale.

2 comentarii:

  1. SUNT MULTE DE SPUS AICI...INCA NU STIM DACA GRECII NU ERAU CUMVA UNII SI ACEEASI CU TRACII....ASTA O SPUN UNII, CA AHEII, DORIENII, IONIENII...AU FOST TRIBURI TRACE...ALTII SPUN CA TRACII SI GRECII AU FOST FRATI SI AVEAU, NORMAL, STRANSE LEGATURI SI SE INFLUENTAU RECIPROC...IAR TRACII ERAU CU MULT PESTE GRECI CA NUMAR SI CHIAR LA ALTELE - MEDICINA, TEHNICA DE LUPTA...ORICUM ERAU FRATI SI CHIAR SI CA NUME ERAU ASEMANATORI - AM UN PRIETEN CARE SE NUMESTE MILTIADE SI NU ZICE CA E GREC...AROMANII NU SE DEOSEBESC MAI DELOC DE GRECI...SI MULTE NUME DE LOCALITATI, INSULE SI ALTELE - FAC REFERIRE LA TRACI, CARPATI, FLORI...DECI CINEVA NU VREA CA SA STIM ADEVARUL...SI MAI SUNTEM SI ORTODOCSI CA GRECII....DECI MULTE, MULTE ASEMANARI - SUEDEZII INCET-INCET AU INCEPUT SA-SI DESCOPERE ORIGINILE TRACE, DAR SI ALTII....LITUANIENII LA FEL...DUMNEZEU SI ORTODOXIA = SALVAREA ROMANIEI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt de acord cu cele expuse si consider ca intreaga Europa era Tracia care si-a intins teritoriul pana la India, unde chiar a influentat direct in religie hinduista. Am gasit un document pe internet: ¨Studiul de paleogenetică de realizat în Germania de domnul Prof. univ. dr. Alexander Rodewald, directorul Institutului de Biologie Umană și Antropologie al Universității din Hamburg, și doamna Dr. Georgeta Cardoș.¨ care specifica
      - o parte dintre italieni sunt urmași ai tracilor
      -actuala populație a României se înrudește genetic în special cu populațiile Greciei și ale Bulgariei

      Ștergere