24 februarie 2013

SNC - Frica     În prezent , România se confruntă cu o problemă demografică , agenţii anti-români însă se folosesc de această problemă demografică pentru a demoraliza Poporul Român , pentru a-i demonstra Poporului Român că şansele sale de a reuşi sunt nule , că fiecare acţiune întreprinsă în acest sens este de asemenea nulă .      Rolul acestui articol este acela de a arata că cea mai mare problemă a poporului român nu este cea demongrafică , ci este cea psihologică deoarece de la cea psihologică a apărut problema demografică şi de asemenea tot de la cea psihologică, problema demografică se poate agrava .


Vlad Tepeş
         Frica este o armă teribilă şi atunci când o foloseşti împotriva duşmanilor tăi ( aşa cum a făcut Vlad III - lea Ţepeş  - n.decembrie 1431 - d. decembrie 1476  ), dar şi atunci când duşmanii o folosesc împotriva ta .
         Frica otrăveşte sufletul şi face creierul încapabil să ia o decizie coerentă , astfel omul cuprins de frică nu se poate apăra , aşa şi poporul cuprins de frică este incapabil să se apere, deoarece după mai bine de două decenii de bombardament pshilogic în care i se spune că : " nu are viitor, ca este pe cale de dispariţie,  că nu există nicio şansă " sau cea mai bună dintre toate "din punct de vedere istoric neamul a ajuns la o cotitură" .
         Toate aceste argumente demoralizatoare şi dătătoare de frică sunt valabile atât la nivelul poporului român, cât şi la nivelul Europei şi al celorlalte  neamuri nativ europene, deoarece extrema stângă şi politrucii care o susţin, într-un mod neoficial,  se ghidează după nişte principii progresive , atât de progresive încât vor să distrugă vechea Europă a popoarelor pentru a crea o Europă similară Turnului din Babel . Lupta dusă de aceşti indivizi este una care a pornit de la pshihologie pentru a se impune dar care la rândul ei îşi va găsi sfârşitul atunci când planurile acelei psihologii vor fi dejucate .

       


Marcel Iancu


        Un prim exemplu de gândire extrem stângistă, provenit din sfera artistică a unui cetăţean român de origine evreiască şi anume Marcel Iancu  (n. 24 mai 1895, București - d. 21 aprilie 1984, Ein Hod Israel) care a afirmat că : „Ne-am pierdut  încrederea în cultura actuală. Tot ceea ce este, la momentul actual, trebuie distrus, demolat. Trebuie să reîncepem actul creaței pornind de la o tabula rasa. La Cabaret Voltaire, noi vrem să zguduim ideile, opinia publică, educația, instituțiile, muzeele, bunul simț așa cum este el definit la momentul actual, pe scurt, tot ceea ce ține de vechea ordine.”

     
        Acesta este doar un exemplu la nivel artistic , exemple mult mai ample vin din sfera politică a Noii Stângi, sau a Şcolii de la Frankfurt, care într-un mod straniu se aseamănă izbitor cu ceea ce a spus Marcel Iancu .
         Deci  ei , extremiştii de stânga, vor să zguduie ideile , opinia publică , educaţia , instituţiile, pentru a reporni actul creaţiei de la o tabula rasa, după ce vechea ordine va fi suprimată .
         Ce legătură are vechea ordine şi destinul Europei , vechea ordine , cea naturală este reprezentată de către Europa Creştină şi a naţiunilor , în timp ce noua ordine vrea să fie reprezentată de  Europa babiloniană ? Legătura este următoarea : Vechea Europă reprezenta principala forţă mondială , noua Europă, cea babiloniană,  nu mai reprezintă o forţă deoarece Vitalitatea şi Credinţa au fost scoase din sufletul majorităţii oamenilor .

        

             Extremiştii de stânga, care vor să impună o nouă ordine mondială,  văd în vechea şi puternica Europă duşmanul lor de moarte şi din această cauză , ei luptă pentru anihilarea acestui duşman .
          Metodele folosite sunt : dezbinarea politică , decalajul demografic şi războiul psihologic . Tocmai din această cauză în prezent neamurile nativ europene nu au voie să se mândrească cu moştenirea lor culturală , cât şi naţională,  deoarece cultura nu apare din neant, ci reprezintă forţa de creaţie a unui popor. Tocmai din această cauză, direct sau indirect,  se vrea ca neamurile nativ europene ori să devină foarte mixte , ori să fie înlocuite de către alte neamuri ( mult mai obediente ), în ambele cazuri se doreşte distrugerea spiritului naţional, fiindcă doar odată cu distrugerea spiritului naţional al neamurilor europene , extremiştii de stânga vor putea să îşi pună în practică fanteziile de dominaţie .

        După cum bine se vede , nimic nu este la întâmplare, chiar dacă se doreşte să fie astfel , nici desacralizarea Europei , nici aparenta anarhie din politică, nici problema demografică , nici imigraţia masivă , nici distrugerea spiritului naţional . Toate aceste elemente chiar dacă par scoase din tenebrele unei conspiraţii , ele sunt reale şi au o vechime considerabilă ţinând cont că neo-comunismul adepţilor şcolii de la Frankfurt a început după 1920 .

        
         Teribila armă prin care aceşti indivizi vor să îşi pună în aplicare planurile este Frica , frica de înfrângere , frica de exprimare perpetuată de către Corectitudinea Politica.         Atunci când neamul românesc şi celelalte neamuri ale Europei vor scăpa de frica de exprimare şi automat de frica de a gândi într-un mod liber, toate problemele care înainte păreau de nerezolvat vor deveni brusc rezolvabile .
          Din această cauză,  pentru a se ridica din nou , neamurile Europei au nevoie de Credinţă fiindcă un neam cu Credinţă şi dârzenie nu poate fi îngenuncheat de către vicisitudinile istoriei , indiferent cât de puternici sunt adversarii săi.
           Credinţa însă nu trebuie să aibă un caracter pasiv , ea trebuie să fie urmată de către o muncă asiduă,  atât intelectuală cât şi fizică , în acest salt evolutiv nu trebuie uitate nici Ştiinţele , dar nici Rugăciunea .
        
       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu