9 iulie 2013

SNC - Ce este anti-nationalismul si cum il invingem


         Acest articol este un răspuns la lucrarea scrisă de către Lev Davidovici Troțki ( n. 26 octombrie 1879  - d. 21 august 1940) , lucrare intitulată : "Ce este Fascismul şi cum în combatem ? " . Antifascismul lui Troțki și al urmașilor săi ideologici reprezintă doar un paravan pentru Anti-Naționalism , un paravan pseudo-anti-imperialist sub care însă se ascunde dorința de a îngenunchea popoarele .

Troțki


         Rolul acestui articol este acela de a ajuta la identificarea propagandei anti-naționale , la identificarea tacticilor folosite de adversarii poporului nostru . Tactici ideologice materializate prin intermediul unor fraze standard sau "mantre" ideologice.
         1 ) Fraza : "În contextul Globalizării nu mai putem vorbi de popoare " este una clasică pentru anti-naționaliștii capitaliști . Loialitatea lor nu are nicio legătură cu națiunea ci cu avantajele materiale de care se vor bucura dacă-și trădează națiunea . Ei n-au niciun Dumnezeu deoarece Dumnezeul lor este banul, acest ban fiind mult mai important decât familia sau națiunea .
         A face din ban un Dumnezeu nu te face mai bogat, ci te face dependent de sistem prin intermediul incapacității de a vedea că banul este un mijloc formidabil , acest mijloc trebuind controlat, nu lăsat să controleze deoarece doar cei care controlează acest mijloc dețin cu adevărat puterea .
         2 ) Fraza : "Nu există rase , nu există popoare , ci există doar o rasă umană " această frază este la modă atât pentru anti-naționaliștii capitaliști cât și pentru cei "socialiști" . Această frază joacă rolul construirii unei iluzii prin intermediul căreia se dorește eliminarea simțulului apartenenței . Oricine are curajul de a se opune acestei false utopii este numit rasist de către acești indivizi deoarece ei se tem de trezirea națiunilor fiindcă trezirea națiunilor ar însemna stoparea jafului  .
         3 ) Fraza : "Istoria reprezintă un element care aparține trecutului , doar prezentul și viitorul contează  " . Prezentul este important deoarece doar o cunoaștere amănunțită a realității prezente îți poate rezerva un viitor sigur ca națiune . Pe de altă parte , ignorarea istoriei și a trecutului pe motivul că sunt demodate reprezintă doar o capcană întinsă de cei care vor să ne convingă de inutilitatea istoriei în timp ce încearcă să ne rescrie istoria într-un mod fals . Marele înțelept chinez , Confucius ( 551 - 479 î.H ) a spus că trebuie să "cercetezi trecutul pentru a prezice viitorul " asta înseamnă că doar cunoscând istoria nu vei repeta greșelile strămoșilor tăi , în timp ce necunoașterea ei te va obliga să le repeți . 

Confucius


         După cum bine se observă toate aceste fraze standard sunt îndreptate împotriva istoriei și a identității deoarece se dorește ca noi să uităm de istoria nației noastre și de identitatea noastră pentru ca istoria să ne fie scrisă de dușmani , iar identitatea noastră românească să fie înlocuită cu una falsă , globalistă .
         Dar , lăsând la o parte frazele standard , extremiștii de stânga atât cei care fac parte din sistem , cât și cei "anti-sistem", neavând argumente forte pentru a-și combate adversarii ideologici și pentru a echilibra balanța trebuie să găsească metode "alternative" pentru a se impune . Prima metodă este cea a intimidării adversarilor prin intermediul corectitudinii politice și a legilor "pro-toleranță" , cea de-a doua metodă este cea a hegemoniei culturale prin intermediul căreia poporului îi este prezentată doar o singură variantă , cea favorabilă sistemului .
          Salvarea poporului român reprezintă un lucru greu , însă nu unul imposibil , iar pentru a-l face posibil trebuie mai întâi să ne cunoaștem adversarii pentru a-i înfrânge .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu