19 iulie 2013

Propaganda Pro-Obama si Viasat History

    Care este legătura ? sau care ar putea fi legătura între Obama și Napoleon ? Între Obama și Cezar ? Cert este că între Napoleon și Obama nu există și nici n-o să existe vreo legătură . Dar dacă nu există nicio legătură între Napoleon și Obama , atunci de ce se încearcă o legătură artificială între aceste două personaje atât de diferite ?

Napoleon Bonaparte


       Răspunsul este unul simplu : Napoleon (în franceză: Napoléon Bonaparte; n. 15 august 1769, Ajaccio, Corsica - d. 5 mai 1821, în insula Sfânta Elena) a reprezentat providența pentru poporul francez , în prezent prin intermediul bombardamentului propagandistic se încearcă atribuirea de forță providențială președintelui american Barack Obama  ( n. 4 august 1961, Honolulu, Hawaii ) .
     Dar pentru a restitui adevărul istoric și pentru a demonstra propaganda pro-Obama este nevoie doar de adevărul istoric , adevăr prin intermediul căruia vom vedea că între Obama și  genialul "bandit corsican" nu există termeni de comparație .

Afiș înfățișându-l pe Obama ca fiind un Mesia


     În spatele propagandei pro-Obama se ascunde însă, extrema stângă prin intermediul căreia se încearcă îndoctrinarea popoarelor cu multiculturalism și neo-marxism . Motivul pentru care milioane de naivi văd în Obama un lider capabil să schimbe lumea este reprezentat de faptul că cei care conduc mass-media au construit și încă lucrează la construcția Mitului Obama .
      Napoleon Bonaparte a reprezentat providența pentru poporul francez deoarece a fost un naționalist și mai ales s-a ridicat pe propriile forțe . Napoleon a fost el însuși spre deosebire de Barak Obama care nu este decât un președinte "din paie" în spatele căruia se ascund niște oameni cu adevărat puternici .


David Axelrod

     Acei oameni care au lucrat la construirea mitului Obama au fost ( și încă sunt ) David Axelrod ( 22 februarie 1955 ) , el fiind cel care l-a format pe Obama , el i-a pus fundamentele ideologice extremist stângiste ( una dintre poreclele sale fiind "David cel roșu" ) , jucând rol de promovator al campaniei prezidențiale atât în 2008 , cât și-n 2012 jucând rolul de consultant ( rol pe care încă-l joacă ) . Dacă David Axelrod a fost cel care a pus fundamentele ideologice , George Soros ( n. 12 august 1930, Budapesta, Ungaria) a pus fundamentele financiare necesare campaniei pentru Obama sau mai pe plastic vorbind a investit în Obama .


George Soros

    De curând am văzut o reclamă pe Viasat History , reclamă care prezenta pe rând personaje istorice remarcabile printre acele personaje remarcabile aflându-se Napoleon și .... Obama . Un alt detaliu interesant din acea reclamă a fost reprezentat de o întrebare : " Ce i-a făcut pe ei atât de mari ? "
     Napoleon a ajuns un lider mare datorită ambiției de nestrămutat și a geniului său militar , în timp ce Obama a ajuns "cel mai puternic om de pe planetă" datorită propagandei și a iluziei create de mass-media . Amplitudinea propagandei a fost ( și încă este ) atât de mare încât mulți naivi au văzut în Obama un Mesia a cărui menire este salvarea lumii  ( sună absurd , însă aceasta este dimensiunea propagandei ) .
     În concluzie , Barak Obama nu este un lider providențial , punctul forte în cazul său este propaganda și susținerea mass-mediei , indiferent dacă acea mass-medie este din SUA sau din România .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu