25 aprilie 2013

Anti-rasism cod pentru anti-alb


        La prima vedere, când auzi de o persoană că este o anti-rasistă convinsă zici despre acea persoană că vrea o lume mai bună, o lume lipsită de conflicte interasiale şi interetnice . Partea interesantă vine atunci când îţi dai seama că un anti-rasist tipic din timpurile noastre nu este atât de tolerant pe cât pretinde că ar fi .   
         Motivul pentru care toleranţa anti-rasistului este una ireală este reprezentat de faptul că un astfel de invidid va ignora aspiraţiile şi drepturile populaţiei majoritare şi nativ europene . Într-un mod automat, ignorarea drepturilor populaţiei majoritare si nativ europene nu face din tine un anti-rasist, ci un ipocrit .
        Acest fenomen nu este întâlnit doar în România, el este prezent în toate ţările cu o populaţie majoritară de origine europeană .



        Un articol recent din cotidianul francez Le Monde mi-a atras atenţia în acest sens datorită "anti-rasismului" său . În acel articol, românii şi bulgarii sunt acuzaţi de faptul că discriminează minoritatea tigănească ( sau rromă ).
       Acest articol reprezintă exemplul tipic de ipocrizie neo-marxistă venită din vest deoarece nu are nimic în comun cu realitatea . Dacă românii şi bulgarii au fost şi sunt rasişti cu ţiganii atunci cum se face că de bine, de rău românii, bulgarii şi tiganii au convieţuit de sute de ani ?
      Ipocrizia nu consta doar în anti-rasism, ci constă şi în faptul că "francezii" de la Le Monde omit să spună că nu românii sau statul român au fost cei care i-au expulzat pe ţigani , ci statul francez, în cazul acesta cine este discriminatorul ?
      "Presa liberă" din Franţa ( cât şi cea din România ) nu reprezintă adevărata voce a poporului francez , ci reprezintă o "voce" vorbitoare de franceză , care nu are o esenţă franceză şi nu reprezintă interesele poporului francez, ci reprezintă nişte interese mondialiste .
      Motivul pentru care românii sunt acuzaţi de rasism constă în faptul că se doreşte lovirea în moralul românilor prin inducerea sentimentului de vinovăţie, fiindcă odată cu introducerea sentimentului de vinovăţie românii vor începe să creadă că datorează ceva şi astfel să cedeze din drepturile lor ancestrale asupra pământului lor.


Dictionar anti-rasist


         Anti-rasismul , exact ca şi multiculturalismul reprezintă decât nişte pretexte menite să răpească dorinţa popoarelor nativ europene de a exista . Anti-rasismul actual nu va rezolva problema discriminării deoarece această concepţie discriminează din start populaţiile nativ europene , iar o concepţie discriminatorie nu poate reprezenta un anti-rasism , ci un rasism ,  unul anti-alb.
        În concluzie , cum poate fi rasistul anti-alb, un anti-rasist ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu