7 februarie 2013

Ce este Nationalismul si cine se teme de el

          Există o mulţime de indivizi care îşi dau cu părerea cu privire la Naţionalism , mulţi dintre aceşti indivizi sunt ori " specialişti corecţi politic " ori simpli oameni care iau de bun tot ceea ce spune actuala "Presă Liberă" .
         Specialiştii corecţi politic din ziua de azi sunt împotriva Naţionalismului datorită faptului că sunt crescuţi într-un mediu internaţionalist , într-un mediu aşa-zis european în care conceptele de Naţiune, Muncă şi Credinţă, trebuie denigrate în numele "Solidarităţii Umane , Multiculturalismului şi mai ales al falsei Toleranţe". Este evident că nişte indivizi crescuţi într-un mediu utopic, extrem stângist, vor avea la rândul lor o gândire de extremă stângă, anti-naţională .

Voltaire


           Toleranţa promovată în ziua de azi nu are nicio legătură cu toleranţa la care visa Voltaire, pe numele său adevărat François-Marie Arouet, (n. 21 noiembrie 1694 la Paris - d. 30 mai 1778 la Paris) sau Jean Jacques Rousseau (n. 28 iunie 1712 - d. 2 iulie 1778), aceşti gânditori promovau adevărata toleranţă în care exista respectul reciproc dintre oameni , în timp ce actuala toleranţă promovează o libertate prost înţeleasă.

Jean Jacques Rousseau


          Memoria lor, chiar dacă este amintită într-un mod ipocrit, reprezintă esenţa "culturii europene din ziua de azi ", deoarece ei sunt folosiţi doar pe post de paravan, pe când adevărata esenţă europeană din ziua de azi este reprezentată de către noua stângă ( neo-comunismul cu faţă liberală ) în care adevăraţii ideologi sunt  György Lukács (n. 13 aprilie 1885 - d. 4 iunie 1971) şi Herbert Marcuse (n. 19 iulie 1898, d. 29 iulie,1979) exponent de frunte al școlii neo-marxiste de la Frankfurt. Herbert Marcuse a dorit prin filozofia sa să instaureze o societate a  "perversităţii polimorfe" chemând  la "liberarea sexuală". Pentru a demonstra ineficienţa noii stângi şi influenţa ei nefastă nu este nevoie să critic neomarxismul din punct de ideologic , este suficient să prezint efectele nefaste ale acestei gândiri : un exemplu elocvent este reprezentat de către Gert Hekma, sociologul care vrea să demonstreze faptul că pedofilia este un lucru pozitiv ( chiar dacă este o deviaţie sexuală gravă ) .

Gyorgy Lukacs


            În concluzie actuala cultură europeană  nu are nimic de-a face cu clasicii francezi, germani, români, etc. ea are de-a face cu clasicii neo-comunismului, fondatorii Şcolii de la Frankfurt, indivizi care promovau o toleranţă lipsită de toleranţa adevărată, deoarece această neo-toleranţă are un caracter distructiv pentru familie , pentru o viaţă sexuală normală ( chiar dacă militează pentru libertatea sexuală ) şi mai ales pentru etnia care le găzduieşte . Această neo-toleranţă nu este o adevărată toleranţă deoarece adevărata toleranţă are un caracter constructiv, nu unul distructiv cum are "toleranţa de tip european" .
           Într-un mod oficial se ridică în slăvi "generaţia 68" despre care se spune că a luptat pentru libertate, pentru drepturile omului, dar de fapt această bravă generaţie nu a adus niciun beneficiu Europei şi popoarelor europene, ba din contră , cu această generaţie a început declinul natalităţii în rândul populaţiilor europene native , a început declinul adevăratei Europe.
           Deci cine reprezintă mai mult Europa Adevărată, naţionaliştii care se bazează pe clasicii europeni, sau aşa-zişii europenişti care se bazează pe clasicii neo-marxismului ?
           Într-un mod evident Europa Adevărată este cea a clasicilor europeni, nu cea a clasicilor neo-marxişti, care într-un mod ascuns lucrează la distrugerea Europei .


Naţionalism



          Oamenii simpli sunt întorşi împotriva Naţionalismului de către "Presa Liberă" , mecanism de propagandă, care la rândul său urmăreşte interese străine de Neamul Românesc şi de celelalte neamuri europene .
         Un prim mod prin care presa strică imaginea Naţionalismului este cel al demonizării Naţionalismului , un prim exemplu este cel al articolului marca Ştirile Protv - " Ascensiunea răului - tot mai mulţi tineri din Grecia sunt atraşi de partidul neo-nazist zorii aurii " , prin care ascensiunea naţionalismului între tinerii greci este prezentat ca fiind ceva rău , dăunător "democraţiei", iar Naţionalismul este denumit "neo-nazism" .
         Un alt exemplu de propagandă anti-naţionalistă vine de data aceasta dinspre vest , de la un articol The Wall Streat Journal scris de către Robert Kaplan, articol intitulat The Return of Toxic Nationalism - The spread of universal values is being rolled back on many fronts, from Russia to the Middle East, ( pe româneşte Întoarcerea Naţionalismului Toxic, Răspândirea valorilor universale este oprită de pe multe fronturi dinspre Rusia către Orientul Mijlociu ). 
         Mecanismul de propagandă pus pe picioare de către extrema stângă funcţionează în felul următor : se face asocierea între nişte elemente negative şi Naţionalism, astfel încât oamenii să asocieze Naţionalismul cu ceva negativ "ca fiind o ascensiune a răului sau ceva toxic " .
         Pentru a înţelege mai bine ceea ce înseamnă naţionalismul este nevoie de definiţia acestei doctrine : Naţionalismul este doctrina care afirmă primatul interesului faţă de naţiune în raport cu interesele de grup, de clasă sau a indivizilor care o constituie .
        Naţionalismul nu neagă individualismul, ci creează o ierarhie a valorilor în care indivizii din care se compune societatea să acţioneze într-un mod corect , în interesul tuturor şi să lase la o parte interesele egoiste .
        Cine se teme de Naţionalism ? După cum bine se vede Naţionalismul nu se împacă cu ideea de prevalenţă a interesului de grup sau cel individual şi din această cauză cei care impun într-un mod dictatorial interesele lor egoiste, interesele lor de grup sunt împotriva Naţionalismului .
         Cei care se tem de Naţionalismul Românesc şi cel European sunt extremiştii de stânga , agenţii străini anti-europeni şi mai ales şmecherii care profită de pe urma poporului pentru a-l exploata . 
       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu