17 februarie 2013

SNC - Credinta Crestina



      Retorica extrem-stângistă , anti-naţională şi anti-creştină , a început să aibă prevalenţă în rândurile anumitor români, care datorită bombardamentului propagandistic, văd în Biserică principalul inamic aflat în calea progresului . 
      Televiziunile au contribuit într-un mod constant, pentru a întreţine această concepţie greşită,  prin prezentarea unor preoţi destrăbălaţi ca fiind adevăraţii reprezentanţi ai Bisericii .
   Oare din ce cauză televiziunile nu îi prezintă şi pe preoţii adevăraţi, care fac fapte bune şi urmează cu adevărat Credinţa Creştină ? Motivul este reprezentat de faptul că se doreşte denigrarea Creştinismului,  prin prezentarea unor indivizi care doar afişează o imagine Creştină , însă opulenţa şi ipocrizia vin să contrazică perceptele creştine . 

Crucea Creştină Ortodoxă


      Românii nu trebuie să confunde adevărata Biserică Creştină , nu trebuie să confunde adevăraţii preoţi, cu acele specimene parvenite prezentate într-un mod expres la televizor ca fiind nişte reprezentanţi ai Bisericii .
      De asemenea , prezentarea Bisericii ca fiind o instituţie bugeto-fagă , fără de utilitate în actualele "timpuri moderne " este nici mai mult nici mai puţin decât propagandă, care vine ba din sfera televiziunilor , ba din sfera unor ONG - uri care nu mai pot de dragul românilor , atât de mare este dragostea acelor ong-işti faţă de poporul român, încât vrea să îl priveze pe acesta de trăirea spirituală specifică oricărui popor puternic. Prezentarea Credinţei Creştine şi a Bisericii ca fiind principalele motive pentru sărăcie este falsă deoarece distrugerea economică a României nu a fost pusă în practică de către preoţi , ci de către politicienii trădători care au reprezentat factori de decizie la nivel economic .
       Ceea ce nu văd aceşti "experţi în sociologie" , "aceşti umanişti" este că progresul Omenirii ar fi fost imposibil fără de trăirea spirituală . Totul se leagă de o religie, fie că aceasta este o religie adevărată cu un caracter spiritual aşa cum este Creştinismul , fie că este o religie materialistă având la bază un caracter artificial .
     Chiar dacă bombardamentul propagandistic a făcut în aşa fel încât anti-Creştinismul să pară o atitudine normală pentru un om "modern" , această atitudine nu este întâmplătoare , ea având într-un mod evident un caracter de sorginte materialistă,  care a stat la baza ideologiei comuniste, din punctul de vedere al căruia lumea ar putea fi un loc mai bun dacă nu ar exista clase sociale , naţiuni şi religii .
      Acuzarea tuturor creştinilor pe baza dovezilor aduse de către acţiunile inumane ale Inchiziţiei are de asemenea un caracter nul deoarece Inchiziţia chiar dacă a avut un înveliş Creştin , esenţa ei nu era una Creştină , ci una pur materialistă şi politică . 

Inchiziţie


      Acest tip de gândire este falimentar, deoarece presupune atribuirea unei vini colective a unui grup care trebuie să tragă ponoasele, de pe urma unor oameni răi care doar au acţionat în numele acelui grup, fără să îl reprezinte într-un mod real .
      Indivizii care invocă vina colectivă sunt,  din punct de vedere moral şi intelectual,  nişte oameni reduşi , în această categorie intră şi acei oameni deschişi la minte care critică religia Creştină doar prin prisma crimelor înfăptuite de către Inchiziţie .
       Cei care atunci când aud de Creştinism se gândesc doar la Cruciade , la Inchiziţie sau la vrăjitoare arse pe rug , sunt într-un mod evident nişte oameni al căror orizont intelectual s-a redus doar la concepţia materialistă şi pseudo-progresistă asupra lumii .
       Ce a reprezentat pentru poporul Român Creştinismul şi de ce această religie a avut un rol pozitiv ?
        Pentru poporul Român religia Creştină a avut un rol pozitiv, deoarece a adus un plus la nivelul trăirii spirituale, împreună cu Zamolxianismul cu care practic s-a contopit , pe lângă acest important aspect spiritual , religia Creştină a avut un rol protector faţă de tânărul popor Român în sec V d.H , datorită acestui rol , etnia română a putut supravieţui vicisitudinilor istorice şi nu a fost înghiţită de către valurile popoarelor străine .
       Motivul ? Românii datorită faptului că erau creştini nu se căsătoreau decât cu cei de aceeaşi de religie cu ei, astfel valurile de migratori nu au putut asimila etnia română , deoarece în acele timpuri românii nu se căsătoreau cu migratorii , din cauză că migratorii erau de altă religie .
       După cum bine se vede, religia Creştină a avut şi are atât un rol spiritual,  cât şi un rol conservator . Adversarii Creştinismului se împart în două categorii : cei motivaţi din punct de vedere ideologic şi cei influenţaţi să creadă astfel .
     Cei motivaţi din punct de vedere ideologic sunt extremiştii de stânga, care se opun atât spiritualităţii cât şi conservatorismului,  deoarece văd în aceste două elemente fundamentale principalele piedici în calea înfăptuirii utopiei .
      Ofensiva împotriva religiei Creştine este de fapt o ofensivă dată împotriva naţiunilor europene .   Scăderea natalităţii popoarelor nativ europene , inhibarea spiritului naţional al acestor popoare,  are ca scop distrugerea adevăratei Europe, cea a Credinţei şi a Identităţii Naţionale  .

Hilaire Belloc


     Salvarea adevăratei Europe va avea loc doar atunci când  popoarele Europei vor înţelege vorbele înţelepte ale scriitorului şi istoricului englez de origine franceză Hilaire Belloc ( 27 iulie 1870 - 16 iulie 1953 ) care a spus în felul următor : " Credinţa este Europa , iar Europa este Credinţa " , prin aceste cuvinte el a ilustrat faptul că Geniul European are la origine Credinţa şi trăirea Spirituală Hristică.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu