16 aprilie 2015

Neo-marxismul - noua religie de stat



      Pe mine mă amuză nespus de mult zicala: "În 89 odată cu căderea comunismului....". Iar motivul principal din spatele acestui amuzament este reprezentat de faptul că nu marxismul a fost înlăturat în 89, ci naţional-bolşevismul!
      Marxismul trăieşte bine-mersi într-o formă schimbată, anume cea a neo-marxismului. Forma a fost schimbată, dar esenţa totalitară a rămăs aceeaşi. Dorinţa de a suprima orice opoziţie faţă de ideologia sistemului este mai vie ca niciodată.
      După cum am spus şi-n alte articole, lupta de clasă a fost schimbată cu cea de rasă şi cea de sex. Dacă înainte, burghezia trebuia obliterată pentru aduce egalitatea. În prezent, vechea burghezie a fost înlocuită cu familia tradiţională de rasă albă, element care de asemenea trebuie obliterat din punctul de vedere al neo-marxismului. Principala armă de obliterare a acestui element este cea distrugerii capacitaţii de reproducere a barbaţilor prin intermediul feminizării şi a pseudo-educaţiei sexuale.
      Ţinând cont de toate aceste detalii nu trebuie să ne mire faptul că Mihaela Rădulescu a fost pusă la zid pentru declaraţiile care le-a făcut.

Propaganda neo-marxistă


      Ea spus că vrea ca băiatul ei să crească corespunzător şi să nu fie bombardat mental cu propagandă  menită să-l feminizeze şi să-l împiedice practic să devină un bărbat complet. Mihaela Rădulescu nu i-a atacat pe homosexuali, nu le-a criticat alegerile, ci a spus că ei trebuie să lase minţile copiilor în pace.
      Din punctul meu de vedere, fiecare mamă de băiat îşi doreşte ca el să ajungă un bărbat complet şi să nu fie castrat din punct de vedere psihologic de către propaganda homosexuală.
      Concluzia acestui articol este următoarea: din moment ce neo-marxismul a devenit o religie de stat nu trebuie să ne mire faptul că Mihaela Rădulescu a fost "pusă la zid" de către mass-media pentru simplul motiv că a protestat împotriva îndoctrinării homosexuale şi a feminizării artificiale impusă băieţilor. Partea bună în acest caz constă în faptul că toţi falşii apostoli ai toleranţei "şi-au dat arama pe faţă" şi la primul semn au atacat o persoană pentru simplul fapt că şi-a spus părerea. Unde este dreptul la liberă exprimare? De fapt întrebarea corectă în contextul neo-marxismului ca religie de stat este următoarea : Care drept la liberă exprimare?
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu